Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Servellón, Blasco, Navines i Griffin s’imposen al Campionat de Catalunya de Veterans

Campionat de Catalunya Veterans Esquaix 2018 Anyòs

El passat cap de setmana, del 20 al 22 d’Abril, les magnífiques instal·lacions de l’Anyós Park de La Massana (Andorra), van acollir l’edició del 2018 del Campionat de Catalunya de Veterans i veteranes d’esquaix, amb més de 50 participants i un nivell molt alt a les 5 categories que es van disputar. Paral·lelament es van disputar dos torneigos femenins de puntuació B i C.

A la categoria de veteranes +30 la jugadora del Triops de Banyoles, Cinthya Servellón, va revalidar el títol aconseguit l’any passat, al derrotar a la final a la jugadora del Nick Spa & Sports de Barcelona, Maribel Calabozo per 3 jocs a 0, amb parcials d’11/4 11/5 i 14/12. A les semifinals Servellón es va desfer de la local Anais Bouchet per 3 jocs a 0, mentre que Calabozo va fer el mateix amb Marta Sáez (Triops) per 3 jocs a 1. Sáez es va imposar a Bouchet al partit pel tercer lloc per 3 jocs a o.

A la categoria de Veterans +35 victòria clara per Xavi Blasco (Squash Project), a l’imposar-se a tots els seus rivals sense cedir un sol joc en tot el torneig. La segona posició va ser per Alex Luque (Triops), mentre que el tercer lloc el va ocupar David Luna (SAF UAB).

A la categoria +40 el mateix Xavi Blasco va ser el campió final, al derrotar a les semifinals al local Òscar Costa per 3 jocs a 0 i a la final a Sergio Perdigón (Marconi XXI de Terrassa) per 3 jocs a 0, amb parcials d’11/6 11/5 i 11/5. Tercera posició final per Eduard Rosell derrotant a Oscar Costa per 3 jocs a 0. El partit més emocionant del torneig el van protagonitzar Rosell i Perdigón a semifinals, on el jugador del Marconi XXI va remuntar un 2 a 0 de jocs en contra, imposant-se per 3 a 2 en un partit molt disputat.

A la categoria +45 final entre dos jugadors locals, Jordi Navines i Santi Bos, amb victòria pel primer, que va revalidar el títol de l’any passat a l’imposar-se per 3 jocs a 1, amb parcials de 5/11 11/4 11/4 i 12/10. Tercera posició final pel també local Jordi Ventura al derrotar a Pedro Martínez del Metasports Polinyà per 3 jocs a 0.

A la categoria de veterans +50 Tony Griffin es va endur el títol, després de derrotar a la final al local José Luis Hevia per 3 jocs a 0, amb un triple 11 a 7. El partit de semifinals de Griffin contra el local Lluis Suárez va ser el més disputat del torneig, decidint-se al cinquè joc per 11 a 7. Cal destacar la lesió del favorit, el jugador del Nick, David Febrer, que es va retirar a les semifinals davant Hevia quan es disputava el cinquè joc. Suárez va finalitzar tercer al no poder disputar Febrer el partit pel tercer lloc degut a la lesió.

Al torneig femení puntuació B la guanyadora va ser la jove Ona Blasco (Squash Project), imposant-se a la lligueta a Cinthya Servellón (segona classificada), Maribel Calabozo (Tercera) i Marta Sáez (quarta). El partit més disputat el van jugar Blasco i Calabozo, on la primera va haver de remuntar un 2 a 0 de jocs advers.

Finalment al torneig femení puntuació C Meritxell Gutiérrez del Casagemes de Badalona es va imposar a la final a Arantxa Orti (Squash Montjuic de Palau de Plegamans) per un ajustat 3 a 2, amb parcials de 12/10, 10/12, 2/11, 11/7 i 11/7. A les semifinals Gutiérrez va derrotar Sonia Solé (SAF UAB) per un ajustat 3 a 2, mentre que Orti es va imposar a Montse Serra (Casagemes) per 3 a 0. Emocionant partit pel tercer lloc entre Solé i Serra, amb victòria per la primera per 3 jocs a 2 i 11/9 al cinquè.

Resultats:

http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=6FD03DF5-26A8-425D-92DD-1A9507D8BB2D

OPEN FEMENI AMATEUR
Puntuació B
4a classificada Montserrat Serra (Esquaix Casagemes de Badalona)
3a classificada Sonia Sole ( Saf UAB de Barcelona)
Sots Campiona Arantxa Orti (squash Montjuich de Palau solita i plegamans )
Campiona Txell Gutiérrez ( squash Cardedeu)
OPEN FEMENI Puntuació A
3a classificada Maribel Calabozo ( club Nick spa & Sport)
Sots Campiona Cinthya Servellon (Triops de Banyoles)
Campiona Ona Blasco ( squash Project )
CAMPIONATS CATALUNYA VETERANS
Categoría + 30 Femeni
3a classificada Marta Sáez ( Triops de Banyoles)
Sots Campiona Maribel Calabozo ( Nick Spa & Sport)
Campiona Cinthya Servellon (Triops de Banyoles)
Categoría +35 Masculi
3er classificat David Luna ( Saf UAB )
Sots Campió Alex Luque (Triops de Banyoles)
Campió Xavi Blasco ( Squash Project)
Categoría +40 Masculi
3er Classificat Eduard Rossell (anyósPark)
Sots Campió Sergio Perdigón ( Squash Marconi de Terrassa)
Campió Xavi Blasco ( Squash Project)
Categoría +45 Masculi
3er Classificat Jordi Ventura (anyósPark)
Sots Campió Santi Bos (anyósPark)
Campió Jordi Navinés (anyósPark)
Categoría +50 Masculi
3er Classificat Lluís Suárez (anyósPark)
Sots Campió Josep Lluís Hevia (anyósPark)
Campió Toni Griffin .