Auto

Light

Georgieva, Romero i Blasco sotscampiones del Nòrdic Junior Open

Nordic Junior 2018

Els passats dies 11 al 14 d’Octubre el Hyllie Sportcenter de Malmö (Suècia) va acollir una nova edició del Nòrdic Junior Squash Open, amb la presència de 5 representants de la Federació catalana, 4 a la categoria femenina i 1 a la masculina. Ona Blasco (Squash Project) a la categoria sots 13, Noa Romero (C.N.Sant Andreu) a la sots 15, Selena Georgieva (Club Ciudad Diagonal) a la sots 17,  Sofía Mateos (C.N.Sant Andreu) a la sots 19 i Philip Georgiev (Club Ciudad Diagonal) a la sots 15 masculina.

A la categoria sots 13 femenina Ona Blasco va accedir a la final després de derrotar consecutivament i sense cedir cap joc a la polonesa W.Zimecka, la sueca W.Lofvenburg, l’holandesa R.Huisman i la irlandesa R.Kavanagh. A la final però va caure davant l’egípcia Rana El Sayed per 3 jocs a 1, amb parcials de 4-11 12-10 11-8 i 12-10.

A la categoria sots 15 femenina Noa Romero també va arribar a la final, després d’imposar-se a la suïssa S.Kaufmann per 3 a 0, la nordamericana M.Arseniev també per 3 a 0 i a les semifinals a la croata cap de sèrie 1 del torneig Franca Vidovic per un ajustat 3 a 2 i 12 a 10 al cinquè. A la final va caure davant la sueca Moa Bonnemark per 3 jocs a 0, amb parcials d’11-5 11-3 i 11-5.

A la categoria sots 17 femenina Selena Georgieva es va plantar a la final sense cedir un joc, derrotant consecutivament a la finlandesa K.Stengard, i a les txeques T.Holzbauerova i E.Jicinska. La rusa Alesya Aleshina la va superar a la final per 3 jocs a 0, amb parcials d’11-2 11-7 i 11-9.

A la categoria sots 19 femenina Sofía Mateos va finalitzar a la sisena posició, deprés de derrotar a la suïssa A.Poessl per 3 a 0 als vuitens de final, i caure als quarts davant l’anglesa Evie Coxon per 3 a 1. A la lluita pels llocs 5 al 8 victòria davant l’holandesa G.Fritsche per 3 joc a 2 i derrota davant la noruega M.Hylland per 3 a 0.

Finalment a la categoria sots 15 msculina vuitena posició final per Philip Georgiev. Georgiev va superar al suec R.Jangborn i al polac T.Krawczyk per 3 a 0, accedint als quarts de final, on va caure per un ajustat 3 a 2 i 12 a 10 al cinquè davant el belga N.Masset. A la lluita pels llocs 5 al 8 derrotes davant l’irlandès D.Moran per 3 a 1 i el suís P.Hansert per 3 a 0.