Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Selena Georgieva campiona de l’Austrian Junior Open

Austrian Junior Open 2018

Els passats dies 23, 24 i 25 de febrer es va celebrar a la ciutat de Viena l’Open internacional d’Àustria d’esquaix en categories junior.

D’un total de més de 200 jugadors i jugadores vinguts de tot el món hi van participar 2 jugadors de la Federació catalana, el Philip Georgiev a la categoria menors de 15 anys i la seva germana Selena Georgieva a la categoria menors de 17 anys.

La Selena va realitzar un torneig impecable derrotant a la jugadora xeca Eliska Jicinska a la primera ronda per 3 jocs a 0, a la també xeca Marketa Zemanova per 3-0 a les semifinals i a l’alemana Lucie Mährle, cap de sèrie número 3 del torneig  per 3 jocs a 1 amb parcials de 11-9, 11-13, 11-4 i 11-1 en la final. Gran victòria per la jugadora d’origen búlgar que resideix i entrena a Catalunya en un dels campionats més prestigiosos del circuit junior internacional.

D’altra banda el Philip Georgiev, de només 13 anys i que participava a la categoria sub 15 va aconseguir una magnífica segona posició. A la primera ronda Georgiev va derrotar al jugador d’Israel Alon Eisenberg per 3 jocs a 0. Un cop als quarts de final el Philip va guanyar en un llarg partit a l’austriac Kristian Seiner per 3-2 i a les semifinals també partit molt dur i igualat contra el xec Alex Kelar amb resultat també de 3 jocs a 2 a favor del Philip. Un cop a la final, i tot i el cansament acomulat en els partits anteriors, Georgiev va jugar un gran esquaix  però no va poder superar al jugador de Malta Kijan Sultana i va  perdre per 3 jocs a 1 amb parcials ajustadíssims de 4-11, 12-10, 13-11 i 11-9 en una gran final.