Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Selena Georgiev Campiona de la Copa d´Espanya sots 13 a Fuengirola

Copa d´Espanya 2014
Els passat dies 19 i 20 de Setembre es va jugar la Copa d´Espanya sots 13 i sots 17 a Fuengirola amb àmplia presència catalana.
Laa búlgara afincada a Barcelona Selena Georgiev es va imposar molt clarament a la categoria sots 13 femenina, demostrant que ara per ara no té rival i ja té posada la mirada a categories superiors.
Molt destacable l´actuació del jugador del Club Ciudad Diagonal (igual que la Selena) Pol Marín, que tot i tenir un quadre complicat es va desfer del duríssim andalús Javi Martín per 3 a 2 i de Diego Crespo a semifinals pel mateix resultat.
La sorpresa la va donar el madrileny Sergio García, a la postre campió,que es va desfer contra pronòstic del jugador de l´Eurosport Nilo Vidal per un ajustat 3 a 2.
A la categoria sots 13 masculina gran actuació del jove de l´Esquaix Igualada Nacho Fajardo aconseguint arribar a la final al derrotar al també català del CN Sant Andreu Pablo Dolz per 3 jocs a 2.
La final va ser per l´andalús Augusto Ortigosa.També va participar el joveníssim Philip Georgiev, que va acumulant experiència a categories molt superiors a la seva edat.
Finalment la categoria femenina sots 17 sense prèsència catalana va ser per la canaria Maria González.