Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Sant Vicenç inaugura les renovades pistes d’esquaix

Aquest dissabte, 7 de setembre, s’ha fet la inauguració de la remodelació de les pistes d’esquaix del Pavelló Municipal d’Esports de Sant Vicenç de Castellet.
L’acte va tenir la presència del Regidor d’Esports de l’Ajuntament, Jordi Bacardit, el President de la Federació Catalana d’Esquaix i Raquetbol, Joan Casahuga, i el President del Club Esquaix Atlètic Castellet, Carlos Rodríguez. Aquest club, CEAC, utilitzarà aquestes instal·lacions per competir a la Lliga Catalana d’Esquaix, on militarà a Tercera Categoria, i realitzar Campionats organitzats tant pel club com per la Federació Catalana.
En els parlaments, el Regidor d’Esports va destacar la tasca realitzada pels membres del CEAC que en aquests darrers anys han aconseguit que un esport que era minoritari a Sant Vicenç i sense jugadors oficials, ara tingui una base sòlida i nombrosa de socis i jugadors que permetrà la participació d’un equip federat a la Lliga Catalana.
Per la seva banda, Casahuga va agrair a CEAC la seva feina per fer possible un nou club federat i, amb el suport de l’Ajuntament, aconseguir unes instal·lacions òptimes per a la pràctica de l’esquaix. Va destacar que amb la nova incorporació del club, ja n’hi ha tres de bagencs (Vilatorrada, Nat’s i CEAC) competint en lliga oficial, essent una de les comarques amb més representació.
Els representants del club van mostrar la seva satisfacció per les instal·lacions que permetran disputar competicions oficials i la possible creació d’una Escola d’Iniciació a l’Esquaix.
A continuació es va disputar un partit d’exhibició entre Dani Pascual i Bernat Jaume, actuals número 4 i 9 del rànquing absolut català i membres de la Selecció Catalana, amb la victòria final de Jaume per 3-2 en un partit molt entretingut que va fer les delícies dels assistents.
El barceloní Dani Pascual és l’entrenador dels equips del Nat’s Sport de Sant Fruitós, i l’igualadí Bernat Jaume ha participat en la majoria de campionats que han tingut lloc els darrers anys al Bages.