Light

Dark

Auto

Light

Philip Georgiev i Noa Romero s´imposen al circuit infantil al Club Ciudad Diagonal

Circuit infantil 2015 CCD

El passat dissabte 21 de Novembre es va celebrar a les instal·lacions del Club Ciudad Diagonal , una nova prova del circuit infantil sots 13 i sots 17 d´esquaix. El jugador local Philip Georgiev es va imposar a les dues categories , a la final del sots 13 va derrotar a la Noa Romero (CN Sant Andreu) , mentre que a la final sots 17 va superar al Javi Fajardo (Esquaix Igualada). Els tercers classificats van ser l´Hugo Lafuente ( Lloret Squash) i el Ferran Vilalta (Malibú Esportiu) respectivament. A la categoria femenina domini de la Noa Romero per davant de l´Ona Blasco (Lloret Squash) i de l´ Ivet Isern (Squash Marconi).