Oriol Sàlvia s’imposa a la Copa d’Espanya sots 17 d’esquaix a Vigo

Els passats dies 15 al 17 de Setembre la localitat gallega de Vigo va acollir l’edició del 2023 de la Copa d’Espanya d’esquaix a les categgoris sots 13 i sots 17, masculina i femenina amb presència catalana a les categories sots 13 i sots 17 masculina.

A la categoria sots 17 masculina la final la van disputar els catals Oriol Sàlvia (Mèlich SportsClub) i Marc Altarriba (CT Sabadell/BGS), amb victòria pel primer per 3 jocs a 0. Sàlvia es va imposar a semifinals a Javier Fraser per 3 jocs a 0, mentre que Altarriba va fer el mateix amb Bernat Serna (Dir Rocafort), qurt classificat final. Pol Asensio (Mèlich) va finalitzar a la 19ena posició.

A la categoria sots 13 masculina victòria del canari Rafael Guerrero, al derrotar a la final al basc Itzel Reguero per 3 jocs a 1. Izan Baños (Anyós, La Massana) va finalitzar a la 7ena posició.

Finalment, a les categories sots 13 i sots 17 femenina, sense representació catalana, victòries per la gallega Andrea Glez. Liaño i l’anadalusa Estela Martín, respectivament.