Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Oriol Sàlvia campió d’Espanya sots 11 d’esquaix

Campionat d'Espanya sots 11 15 2019

Els passats dies 15, 16 i 17 de Febrer el Palau Municipal d’Esports de Lugo va acollir el Campionat d’Espanya d’esquaix sots 11 i sots 15, en categories femenina i masculina, amb la presència de 6 representants de la Federació Catalana, amb uns resultats força destacables.

A la categoria sots 11 masculina el jugador del Mèlich SportsClub, Oriol Sàlvia, es va endur el títol de Campió d’Espanya a l’imposar-se a la final a l’andalús Alejandro Ruiz per 3 jocs a 0, amb parcials d’11/4, 11/5 i 11/6. Sàlvia no va cedir cap joc en tot el torneig, derrotant consecutivament a B.Arenas P.Sanchís i al galleg H.Vázquez.

A la categoria sots 15 femenina la jove jugadora de Lloret de Mar, Ona Blasco (Squash Project) es va quedar a un pas d’accedir a la final, al caure a les semifinals davant la campiona, la gallega Martina Flores per 3 jocs a 2, amb parcials de 6/11,15/13, 11/8, 7/11 i 11/9. Finalment va obtenir la tercera posició al derrotar a la també gallega Inka Souto al partit pel tercer lloc.

A la categoria sots 15 masculina fins a 4 representants de la Federacio Catalana es van desplaçar a terres gallegues. Hugo Lafuente (Squash Project) i Philip Georgiev (Club Ciudad Diagonal) es van quedar ambdos a les portes de jugar la final. Lafuente va caure davant el local Hugo Mon, per 3 jocs a 1, mentre que Georgiev no va poder superar a l’andalús Chistian Domínguez, al caure per 3 jocs a 0. Al partit pel tercer lloc victòria ajustada de Georgiev sobre Lafuente per 3 a 2. A la mateixa categoria setena posició de Joan Serna (Esportiu Rocafort) i desena de Nil Aguilera (Esquaix Igualada).

A la categoria sots 11 femenina, sense representació catalana victòria de l’andalusa Siena Hall davant Mónica Hernández per 3 jocs a 2.