Light

Dark

Auto

Light

Ona Blasco i Philip Georgiev campions a Vigo de la Copa d’Espanya d’esquaix sots 13

Copa Espanya sots 13 sots 17 2017

Els passats dies 15 i 16 de Setembre les instal·lacions del Vigo Squash van acollir la Copa d’Espanya sots 13 i sots 17 d’esquaix, amb una nombrosa participació de representants de la Federacio Catalana.

A la categoria sots 13 femenina la jugadora del Marconi XXI de Terrassa, Ona Blasco, va guanyar el torneig, després de derrotar a la gallega Olivia Mon per 3 jocs a 0, la murciana Angela Gracia també per 3 a 0 i l’andalusa Estela C.Martín, tercera classificada, per 3 a 1. Al partit decisiu victòria davant la gallega Inka Souto, sots campiona final, per 3 jocs a 2, remuntant un 2 a 1 advers.

A la categoria sots 13 masculina victòria pel jugador del Club Ciudad Diagonal, Philip Georgiev. L’actual campió d’Espanya va derrotar a la primera ronda a Hugo Lafuente del Squash Malgrat per un ajustat 3 a 2, ja a quarts de final es va defer del madrileny Carlos Teruel per 3 a 0, el mateix resultat a les semifinals davant el valencià Adrián Revert. A la final victòria davant el galleg Hugo Mon per 3 jocs a 1. A sots 13 van caure a primera ronda Marc Altarriba (Malibú Esportiu) davant Jorge Carretero de Castella-Lleó, i Oriol Sàlvia davant Hugo Mon.

A la categoria sots 17 femenina la jugadora del C.N.Sant Andreu, Sofía Mateos va aconseguir la terecra plaça després de caure a les semifinals davant la campiona, la gallega Marta Domínguez, la seva germana María Domínguez va ser la sotscampiona. Abans de les semifinals Sofía Mateos es va desfer de les gallegues Sofía Rodríguez i Icia Riveiro per 3 a 0 i 3 a 2 respectivament.Al partit pel tercer lloc victòria davant la gallega Martina Flores.

Finalment a la categoria sots 17 masculina Pablo Dolz (C.N.Sant Andreu) va caure als quarts de final, després de derrotar al local Alberto Borrajo per 3 a 0 i caure davant el sots campió final, el jugador de Santiago de Compostela, Aron Astray, per 3 jocs a 1. El campió va ser el canari Iván Pérez, mentre que l’andalús Augusto Ortigosa va finalitzar tercer.