Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Noa Romero i Nacho Fajardo Campions d´Espanya sots 13 d´esquaix

Campionat d´Espanya sots 13 17 2016 Palencia

Aquest cap de setmana s´han celebrat a Palència , els Campionats d´Espanya d´esquaix sots 13 i sots 17, a la categoria msculina i femenina.
12 participants catalans de 6 clubs diferents, i una actuació molt destacable de tots/totes.
A la categoria sots 13 femenina la jugadora del CN Sant Andreu, Noa Romero , ha quedat campiona, al superar a la final a la gallega Martina Flores , per 3 jocs a 0.A la mateixa categoria setena plaça per l´igualadina Montse Fajardo.
A la categoria sots 13 masculina victòria final pel Nacho Fajardo ( Esquaix Igualada), derrotant a la final al murcià Adrián Gracia també per 3 a 0. El Joan Serna del CCDiagonal ha conseguit la 4ª plaça, També van participar l´Aleix Romero (CNSant Andreu) que va quedar 19è i el Nil Aguilera (Igualada) que va quedar 17è.
A la categoria sots 17 femenina la victòria va ser per la canària María González, que va derrotar a les semifinals a la María Pajares (Malibú Esportiu) per un apretat 3 a 2, salvant 3 pilotes de partit. A la final es va imposar a la local Paula Castrillo. Tercera plaça per la María Pajares per davant de la gallega Julia Noya. També ha participat la jove Sofía Mateos (CN Sant Andreu) ,que va caure a quarts de final davant la gallega Julia Noya, finalment va quedar 6a.
Finalment a la categoria sots 17 masculina , victòria final pel galleg Pablo Quintana , imposant-se a la final al Cristian Romero (CN Sant Andreu) per 3 jocs a 1, en un partit molt disputat.
Quarta plaça pel Pablo Dolz ,també del CN Sant Andreu.També han participat el Pol Rami del Nick Spa&Sport que va quedar 12è i el Noel Hita del Marconi de Terrassa que va quedar 19è