Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Noa Romero campiona del Nordic Junior Open

nordic-junior-open-2016

Els passats dies 7 al 9 d’Octubre la localitat sueca de Malmo acollia el prestigiós Nordic Junior Open d’esquaix, amb la presència de fins a 6 representants de la Federació catalana, que van tenir una actuació molt destacada.

A la categoria sots 13 femenina, la jugadors del CN Sant Andreu, Noa Romero, actual Campiona de d’Espanya, es va endur el títol . A la final es va imposar a la local, cap de sèrie 1, Moa Bonnemark, per 3 jocs a 1.

Molt destacable la segona posició a la categoria sots 15 femenina, per la búlgara afincada a Barcelona, Selena Georgiev (CC Diagonal), que va derrotar a totes les seves rivals per 3 jocs a 0, fins arribar a la final, on va caure derrotada davant l’escocesa Orla Young.

A la categoria sots 13 masculina, meritòria 6ª plaça pel Philip Georgiev (CC Diagonal), mentre que a la sots 19 masculina també molt meritòria 7ª posició pel jugador de l’Eursport Estival de Salou, Nilo Vidal. Finalment a la categoria sots 17 masculina, Cristian Romero (CN Sant Andreu) va finalitzar a la posició 26, mentre que a la sots 15 Pablo Dolz es va haver de retirar degut a una lesió.

Resultats:

http://www.europeansquash.com/sport/tournament.aspx?id=1AE88CE9-C374-47B0-A973-2E7D8E41C875