Dark

Auto

Light

Noa Romero 18ª i Ona Blasco 32ª al Mundial Junior

La localitat francesa de Nancy va acollir els passats dies 11 al 16 d’Agost el Mundial Júnior d’esquaix individual, tant a la categoria femenina com a la masculina, amb presència de dues jugadores catalanes al quadre principal femení, Noa Romero (C.N.Sant Andreu) i Ona Blasco (Tipi Park Sports / Squash Project).

Ambdues van tenir un bye a primera ronda del quadre de 128, iniciant el torneig a segona ronda, amb victòries de Romero davant l’australiana Kurstyn Mather per 3 jocs a 1 i de Blasco davant l’holandesa Naomi Nohar per 3 jocs a 0. A la ronda de setzens de final Romero i Blasco van caure davant les angleses Saran Nghiem i Torrie Malik, ambdues per 3 jocs a 0.

A la lluita pels llocs 17 al 32 Romero es va desfer de la sueca Moa Bonnemark per 3 a 2, de Maria Min (Canadà) per 3 a 0 i de Tse Lee Yam (Hong Kong) per 3 a 1, caient al darrer partit davant la japonesa Akari Midorikawa per 3 jocs a 1, aconseguin la 18ª posició final. Mentre que una lesió de Blasco la va impedir competir al cent per cent, després de les derrotes davant les angleses Bartley i Haworth, per 3 a 0 i 3 a 1 respectivament, es va haver de retirar al partit davant M.Lyon (Austràlia), acabant finalment a la posició 32.

A la categoria femenina les egípcies Amina Orfi i Salma El Tayeb van disputar la final, amb victòria ajustada d’Orfi per 3 jocs a 2, mentre que a la categoria masculina el neerlandès Rowan Damming es va imposar a la final a l’anglès Finnlay Withington per 3 jocs a 0.