Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Nilo Vidal sotscampió amb la selecció espanyola a l’Europeu sots 19

Euro teams u 19 2017

Després de la meritòria setena posició a l’europeu individual que es va celebrar a Lisboa els passats dies 8 a l’11 d’Abril, el jugador de l’Eurosport Estival de Salou, Nilo Vidal, va participar a la competició per equips amb la selecció espanyola. L’europeu per equips va començar el dia 12 i va acabar el passat diumenge dia 16 al mateix Lisboa Racket Center de Portugal.

La selecció espanyola estava dins el grup D, a la primera fase, junt amb la República Txeca, Finlàndia i Suècia. El primer enfrontament la selecció espanyola es va imposar a Suècia per 2 a 1, amb victòries de la murciana Cristina Gómez (campiona d’Europa sots 19 individual) i del n’umero 2 masculí, el madrileny Sergio García, i derrota del número 1 de la selecció espanyola, Nilo Vidal, davant Erik Jacobsson. Al segon enfrontament, davant Finlàndia, victòria contundent per 3 a 0, amb victòries de C.Gómez, S.García i Nilo Vidal, aquest ultim davant Joel Jalovaara per 3 jocs a 0. Al darrer enfrontament davant la Rep.Txeca derrota per 2 a 1, amb la victòria de Cristina Gómez, i les derrotes del galleg Pablo Quintana i de Nilo Vidal, davant el potentíssim Victor Byrtus.

Al creuament de quarts victòria de a selecció espanyola davant la potentíssima França, amb les victòries de C.Gómez i S.García i la derrrota de Nilo Vidal davant el Campió d’Europa individual, Victor Crouin. A les semifinals idèntics resultats davant Suïssa, amb el madrileny Sergio García donant el punt decissiu davant Yannick Wihelmi, i donant l’accés a la final davant l’imbatible Anglaterra.

Kyle Finch (Sots Campió d’Europa individual) davant Nilo Vidal, i Charlie Lee davant Sergio García, van donar el títol a la gran favorita, Anglaterra.

Resultats:

http://www.europeansquash.com/sport/tournament.aspx?id=A5A8FE23-260A-401A-AEFF-26CB354A4F97