Auto

Light

Nilo Vidal sots campió d’Espanya sots 19

Camp. Espanya sots 19 2017

Els passats dies 20 al 22 d’aquest mes de Gener les instal·lacions del Campo de la Juventud de Palència van acollir els Campionats d’Espanya sots 19, tant a la categoria femenina com a la masculina, amb la presència de varis jugadors i jugadores representants de la FCS.

A la categoria masculina es va repetir la final de l’any passat, entre el jugador de l’Eurosport Estival de Salou, Nilo Vidal i Sergio García de Madrid. Finalment es va repetir el resultat i la victòria va ser pel Sergio per 3 jocs a 2, després de remontar un 0-2 i un 5-8 al cinquè joc. Els parcials de la final van ser 4/11 7/11 11/8 11/9 21/10.

Cal destacar l’actuació de Cristian Romero (CN Sant Andreu), assolint la 4ª posició final, després de perdre les semifinals davant Nilo Vidal, i el partit pel tercer lloc davant el galleg Pablo Quintana. Prèviament el Cristian s’havia desfet de Gonzalo Romero i l’andalús Sartus Hall.

Finalment a la categoria masculina el jove Pablo Dolz (CN Sant Andreu) va caure a primera ronda davant Nilo Vidal, i a la lluita pels llocs va finalitzar a una meritòria 14ª posició.

A la categoria femenina es van complir els pronòstics, i la favorita, la murciana Cristina Gómez es va emportar el títol, després de derrotar a la final a la canària Maria Gonzàlez per 3 jocs a 0. Tercera posició final per la gallega Marta Domínguez per davant de la seva germana Maria Domínguez.

La 5ª posició final va ser María Pajares (Malibú Esportiu), que després de perdre al quadre principal davant Maria González a quarts de final, va derrotar a la lluita per la 5ª a la 8ª plaça a la murciana Ingrid Ruiz i a Sofía Mateos (CN Sant Andreu), que finalment va acabar a una meritòria 6ª posició. La Sofía va derrotar a A.Restrepo al quadre principal, per caure a quarts de final davant la campiona, Cristina Gómez. Ja , a la lluita pels llocs, victòria de mèrit davant Paula Castrillo.