Auto

Light

Nilo Vidal sotscampió d´Espanya d´Esquaix sots 19

campionat Espanya sots 19 2016

Aquest passat cap de setmana , es va celebrar a les instal·lacions del Rackets Madrid a Las Rozas, una nova edició del Campionat d´Espanya d´Esquaix sots 19 , tant a la categoria femenina com a la masculina.
Presència destacable de 6 jugadors catalans, 4 a la categoria masculina i 2 a la femenina.
En primer lloc , i a la categoria masculina, el jugador de l´Eurosport de Salou , Nilo Vidal, va estar apunt de revalidar el seu títol , aconseguit l´any passat a Jaén. S´enfrontava a la final al madrileny Sergio Garcia , i el partit es va decidir en un igualat 12-10 al cinquè joc.Una llàstima.
També van participar els jugadors del Cn Sant Andreu , Cristian Romero i Pablo Dolz , 10è i 14è respectivament, amb una mica de mala sort per part del primer , ja que es va enfrontar a vuitens al Campió final del torneig , i tot i guanyar-li un joc , no el va poder superar. Finalment, el jugador del CCDiagonal, Pol Marín, es va lesionar durant el torneig i no va poder lluitar pels llocs.
A la categoria Femenina , bona actuació de les dues jugadores catalanes, tant la María Pajares (Malibú Esportiu) com la Sofía Mateos (CN Sant Andreu) van ser 5ena i 6ena respectivament, tot i la seva joventut.La campiona final va ser la murciana , afincada a Madrid, Cristina Gómez, que va superar a la final a la Palentina Paula Castrillo.