Nilo Vidal campió d’Espanya d’Squash 57

Els passats dies 17 i 18 de Novembre les instal·lacions del Club Tennis Sabadell van acollir l’edició del 2023 del Campionat d’Espanya d’Squash 57 (Ràquet), amb 30 participants entre les dues categories, la masculina i la femenina i una nombrosa respresentació de jugadors de la catalans.

A la categoria masculina domini clar del jugador de l’Eurosport de La Pineda, Nilo Vidal, que es va endur el torneig sense cedir un sol joc. Als quarts de final es va imposar a Oriol Casals (Dir Rocafort), a les semifinals al local Iván Serrano, i a la final al madrileny Rodrigo Mendioroz amb parcials d’11/6 i 11/7. Mendioroz havia derrotat previament a les semifinals a Jake Benzal (Bonasport) per 2 jocs a 0. Serrano es va endur la tercera posició per davant de Benzal.

A la categoria femenina final entre les germanes argentines residents a Madrid Pilar i Belén Etchechoury, amb victòria per la primera per 2 jocs a 1, amb parcials d’11/3, 9/11 i 11/4. Tercera posició per la també madrilenya Sofía Pericás.