Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Montse Fajardo, Ferran Amaro, Maria Pajares i Edmon López campions de Catalunya al Club Tennis Sabadell

Aquest dissabte s’ha celebrat el campionat de Catalunya sots 9 i sots 19 en categoria masculina i femenina a les instal·lacions del Club Tennis Sabadell.

Comencem pels més petits , amb gran participació i un nivell molt alt de joc.

camp cat soft veteransEn la categoria femenina la Campiona de Catalunya sots 9 ha sigut la Montse Fajardo de l’Esquaix Igualada , en guanyar a la final en un emocionant partit a l’Ona Blasco del Lloret Squash. La tercera classificada ha estat la Núria Puigverd també del Lloret.

En la categoria masculina el campió de Catalunya sots 9 ha estat el Ferran Amaro del Malibú Esportiu de Sabadell, en derrotar al seu company de club Adrià Balbàs. El tercer classificat ha estat el jugador del Club Ciudad Diagonal de Barcelona Bernat Serna,en derrotar al jugador de Can Mèlich Miquel Montserrat.

Cal destacar que és la primera vegada que es juga el Campionat de Catalunya sots 9 , l’experiència ha sigut molt positiva i en un futur es repetirà.

En sots 19 i categoria femenina la campiona de Catalunya 2014 és la Maria Pajares del Malibú Esportiu que s’ha imposat a la jugadora del Ciudad Diagonal Selena Georgiev. La tercera classificada ha sigut la Berta Aguirre de l’Esquaix Igualada en derrotar a la jugadora de Can Mèlich Sofía Mateos.

En categoria masculina el Campió de Catalunya sots 19 ha sigut el jugador de Can Mèlich de Sant Just Edmon López, en imposar-se a la final al jugador de l´Eurosport Estival de Salou Nilo Vidal.

El tercer classificat ha estat el jugador del Club Ciudad Diagonal Pol Marín , que va derrotar al jove del CN Sant Andreu Pablo Dolz.