Mínguez i Solanas s’imposen al Bonasport

3ª Prova Circuit 2ª Categoria Bonasport 2018

Els passats dies 6 i 7 d’Abril les instal·lacions del Bonasport de Barcelona van acollir la 3ª prova del circuit de 2ª categoria A i B, amb vora 50 participants.

A la categoria A victòria del favorit, el jugador del C.N.Sant Andreu, Txema Mínguez, campió també de la segona prova el mes de Març al C.N.Barcelona, es va imposar a la final a Iván Serrano (SAF UAB) per 3 jocs a 0. A les semifinals Serrano es va imposar a Jordi Nova (Nat’s Sant Fruitós de Bages) per 3 jocs a 0, mentre que Mínguez es va defer de Roger Prat (Esportiu Rocafort) per un ajustat 3 a 2. Manel Olmos (C.N.Sabadell) va guanyar la consolació per davant de Martín Rueda (Club Ciudad Diagonal).

A la categoria B molta igualtat i victòria final per Jaume Solanas (CCDiagonal), al derrotar a la final al local Holger Kirgis per 3 jocs a 1. A les semifinals Solanas es va imposar a Jordi Molina (GEiEG de Girona) per 3 jocs a 0, mentre que Kirgis es va imposar a Xavi Simón (CC Diagonal) per un ajustat 3 a 2. Molina es va imposar a Simón al partit pel tercer lloc per 3 jocs a 2. El local Sito García es va endur la consolació de prèvies al derrotar a Xavi Blanco (CCDiagonal), mentre que Josep Manzano (SAF UAB) va guanyar la consolació de primera ronda per davant de Massimo Milesi (Independent).