Mínguez i Morales s’imposen al C.N.Barcelona

2ª Categoria CNB 2018

Les instal·lacions del Club Natació Barcelona van acollir els passats dies 2 i 3 de Març la 2ª prova del circuit de 2ª categoria d’esquaix del 2018, amb un total de 44 participants, 16 a la categoria 2ª “A” i 28 a la 2ª “B”.

Al quadre principal de 2ª categoria “A” el principal favorit era el jugador del C.N.Sant Andreu, Txema Mínguez, i finalment va fer bons els pronòstics i es va endur el títol, no sense patir força al partits de quarts de final davant Jesús Alonso (C.N.Sant Andreu) i a les semifinals, davant Pol Febrer (Nick Spa & Sports), als que va derrotar per 3 jocs a 2. A la final però es va imposar a Alex Gesti (C.N.Sabadell) per 3 jocs a 0, amb parcials d’11-9, 11-7 i 12-10. Prèviament Gesti havia derrotat a les semifinals a Eduard Rosell (Anyós Park), cap de sèrie 1, per 3 jocs a 2.

A la categoria 2ª “B”, el jugador del SAF UAB, Gabriel Morales, es va endur el torneig cedint només un joc, a les semifinals davant Sito García (Bonasport). A la final victòria de Morales davant Jaume Solanas (Club Ciudad Diagonal) per 3 jocs a 0, amb parcials d’11-9, 11-9 i 11-8. Tercera posició final pel veterà José Manuel flores (SAF UAB).