Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Marta Latorre campiona de la Copa Federació

Copa Federació Infantil i femenina 2015 Psa Closed Tipi

Aquest cap de setmana es va celebrar a les instal·lacions del Tipi Park d´Haro ,la primera edició de la Copa Federació Infantil i femenina. Paral·lelament es va jugar una nova prova del circuit PSA closed ,puntuable pel rànking mundial PSA.
A la categoria femenina ,l´actual Campiona de Catalunya i número 1 del rànking català Marta Latorre , del CN LLeida , es va emportar el títol , sense cedir un sòl joc en tot el torneig, derrotant a la final a la jugadora del Malibú Esportiu de Sabadell, Maria Pajares.A semifinals es va imposar a la Cinthya Servellón del Triops de Banyoles. L´altra semifinalista va ser la Laura Pacheco del CN Sant Andreu.La consolació va ser per la Virgina de la Llave del CN Sant Andreu , per davant de la jove del Triops , Maria Jutglar.
A l´apartat infantil, categoria sots 17 masculina, victòria del Pablo Dolz del CN Sant Andreu , que es va imposar a la final a Nacho Fajardo de l´esquaix Igualada. El tercer lloc va ser pel Pol Rami del Nick Spa&Sport de Barcelona per davant del Ferran Vilalta del Malibú.
A la categoria sots 13 masculina domini del Nacho Fajardo per davant de l´Hugo Lafuente del Lloret.El tercer classificat va ser el Roger Ortega del CN Sant Andreu a l´imposar-se a Pol Salvador del Triops.
A la categoria sots 11 masculina victòria de l´Hugo Lafuente , derrotant a la final al Joan Serna del C.C.Diagonal. Tercera plaça per l´Oriol Herrero del Malibú i quarta pel Ferran Amaro del mateix club.
A la categoria sots 9 masculina el títol se´l va endur el Marc Altariiba del Malibú , guanyant la final al Bernat Serna del C.C.Diagonal. La Montse Fajardo de l´Igualada va ser tercera per davant de l´Ona Blasco del Lloret.
A la categoria sots 15 femenina podi complert pel Triops , primera classificada va ser la Maria Jutglar, seguida de l´Anna Ferrer, tercera plaça per l´Aina Soler i 4ª per la Laura Quesada.
Finalment,la categoria sots 9 femenina la va guanyar la Montse Fajardo davant l´Ona Blasco.
Domini del jugador del CN Sant Andreu , actual número 1 del rànking català , Edmon López , a la 4ª prova del circuit PSA closed puntuable pel rànking mundial. Victòria el divendres a quarts de final davant el Palentí , Aitor Zunzunegui per 3 jocs a 0 , i dissabte es va imposar a les semifinals al Bernat Jaume de l´Igualada i a la final a l´Iker Pajares del Malibú, ambdos per 3 jocs a 1. L´Iker prèviament s´havia desfet del galleg Pascal Gómez a quarts i del Xavi Blasco del LLoret Squash a semifinals.
Finalment la consolació la va dominar el jugador de l´Eurosport de Salou ,Nilo Vidal , imposant-se a la final al mallorquí Carlos Garfella de l´Esportiu Rocafort.