Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Marta Domínguez s’imposa al Rocafort

Els passats dies 14, 15 i 16 de Desembre les instal·lacions de l’Esportiu Rocafort de Barcelona van acollir l’Spanish Rocafort Open PSA Challenger, torneig puntuable pel circuit mundial PSA i organitzat conjuntament amb la Real Federación Española de Squash.

16 jugadores al quadre principal amb la participació de dues top 60, la murciana Cristina Gómez (58) i la francesa Marie Stephan (60) entre les principals favorites. Pel que fa a la participació catalana cal destacar la presència de Sofía Mateos (C.N. Sant Andreu / BGS , PSA 128) i de la jove Ona Blasco (Squash Project).

A 1ª Ronda (vuitens de final), no va haver-hi sorpreses, i les favorites es van imposar clarament. Marie Stephan (60), Cristina Gómez (58), Sofía Mateos (128), la francesa Elise Romba (117) i la gallega Marta Doménguez (144), La russa Varvara Essina va derrotar Ona Blasco per un ajustat 3 a 2, mentre que la gallega Inés Gómez va imposar-se a la holandesa Sanne Veldkamp (136) per 2 a 0 i retirada per lesió. Finalment la irlandesa Breanne Flynn (347) va superar la francesa N.Lemarchand (164) .

Als quarts de final victòries de les franceses Stephan i Romba davant d’Inés Gómez i Esina, ambdues per 3 a 0, mentre que Mateos va caure davant Flynn per 3 jocs a 1, en un molt bon partit de la de Barcelona. Finalment, al partit més disputat de quarts, reedició de la darrera final del campionat absolut d’Espanya, Domínguez es va imposar a Gómez per un ajustat 3 a 2 i 11-8 al cinquè.

A les semifinals victòria clara de la cap de sèrie 1, Marie Stephan davant la seva compatriota Elise Romba per 3 a 0, mentre que Domínguez va cedir un joc davant Flynn per acabar guanyant per 3 a 1.

Finalment a la final, que es preveia igualada, la jugadora gallega Marta Domínguez va poder superar el desavantatge del joc inicial per acabar guanyant per 3 jocs a 1, amb parcials d’11/13, 11/4, 11/8 i 11/9 en 47 minuts, aconseguint el seu segon títol internacional, després del guanyat el passat mes d’Agost a Alemanya.

Resultats:

Draw