Marc Altarriba sotscampió a Dublín

Els passats dies 18, 19 i 20 de Novembre la localitat irlandesa de Dublin va acollir l’edició del 2022 de l’Irish Junior Open d’esquaix, am la presència de 4 jugadors representants de la Federació Catalana, tres a la categoria sots 17 (Marc Altarriba, Bernat Serna i Carles Martín) i un a la sots 19 (Joan Serna).

Pel que fa a la categoria sots 17 Marc Altarriba (Club Tennis Sabadell / BGS) va accedir a la final del torneig després de desfer-se a primera ronda de Carles Martín (Club Natació Sant Andreu / BGS) per 3 jocs a 0, a quarts de final del local F.O’Flynn per w.o, i a les semifinals del grec N.Efthymiou per 3 jocs a 0. A la final, però, va caure davant el valencià Adrián Revert per un ajustadíssim 3 a 2, amb parcials de 8/11, 11/6, 12/10, 11/13 i 11/9. A la lluita pels llocs 9 al 16 Martín es va imposar a l’italià R.Montagna per 3 a 0 i a l’irlandès I.Wahed per 3 a 2, caient davant el també irlandès Danny Linch per 3 jocs a 0, aconseguint la 10ena posició final. Bernat Serna (DIR Rocafort / BGS) va caure a la primera ronda davant Revert per 3 a 0, i a la lluita pels llocs victòria davant el local C.Ward per 3 a 0 i derrotes davant els irlandesos D.Linch i I.Wahed per 3 a 0 i 3 a 2 respectivament, aconseguint la 12ena posició final. Pel que fa a la categoria sots 19 Joan Serna (DIR Rocafort / BGS) va caure a primera ronda davant l’escocès K.Pennan per 3 jocs a 0, i a la lluita pels llocs 9 al 16 derrotes davant l’irlandès E.Kelly i l’escocès F.Halton, ambdós per 3 a 0, assolint la 12ena posició final.