Marc Altarriba campió del Swiss Junior Open

Els passats dies 30 de Novembre al 3 de Desembre la localitat suïssa de Langnau am Albis (Zurich) va acollir l’edició del 2023 del Swiss Junior Open, prova puntuable pel circuit junior de la ESF, amb la presència de tres representants de la Federació Catalana, dos a la categoria sots 17 masculina i un a la sots 19 masculina.

A la categoria sots 17 Marc Altarriba (Club Tennis Sabadell / BGS) es va endur el títol de forma brillant, Altarriba va imposar-se als quarts de final a Gilad Wiegenfeld (Israel) per 3 jocs a 0 i a les semifinals al cap de sèrie 1, el local Fabián Seitz per un ajustat 3 a 2 i 12/10 al cinquè. A la final Altarriba va derrotar el japonès Sunsaki Kariyazono per 3 jocs a 1, amb parcials d’11/9, 11/6, 10/12 i 11/7. Kariyazono havia eliminat prèviament a les semifinals a Oriol Sàlvia (MèlichSportsClub) per 3 jocs a 1. Sàlvia va finalitzar a la quarta posició al caure davant Seitz per 3 jocs a 0.

A la categoria sots 19 Carlos Martín (Club Natació Sant Andreu / BGS) va finalitzar a la 15ena posició, amb un balanç de 2 victòries i 3 derrotes.