Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Malibú Esportiu campió de lliga nacional d’esquaix 2015-16

playoff lliga 2015-16

Aquest passat Dissabte, dia 4 de Juny, les instal·lacions del Tipi Park de Santa Cristina d’Aro, van acollir el play-off de la lliga catalana de clubs 2015-2016, amb els millors equips de la lliga regular de primera, segona, tercera, veterans d’esquaix i  de soft-ràquet.

Un gran ambient, amb més de 70 jugadors, durant tot el dia.

Els resultats van ser els següents:

A la primera divisió victòria final del Malibú Esportiu de Sabadell, derrotant en la final al CN Sant Andreu per 2 partits a 1. Victòries de Dani Bericat i Oriol Mestre del Malibú davant Marc Gutiérrez i Cristian Romero per 3-0 i 3-2 respectivament i de Dani Pascual del CN Sant Andreu davant Tess Jutte per 3-1. En tercer lloc va quedar l’Esquaix Igualada davant el CT Sabadell per 3 partits a 0, amb victòries de X.Blasco, J.Jaume i N.Munné davant C.Ruiz, Ll.Vilalta i J.Caupena.

A la segona divisió victòria final del Malibú Esportiu “B”, derrotant en la final al CT Sabadell “B” per 3 partides a 1. Victòries, per part del Malibú de D.Bericat,A.Farré i J.Garcia davant M.Bieto,S.Planas i J.Gisbert per 3-1, 3-0 i 3-2, respectivament i de S.Grau del CT Sabadell davant P.Muntada per 3-0. En tercer lloc va quedar el CN Sant Andreu “B” davant el Club Triops de Banyoles per 3 partits a 1, amb victòries d’ A.Luque del Triops davant E.Abella i P.Dolz,J.Agruña i D.Cornudella del CN Sant Andreu davant D.Molina, J.Molina i M.Sáez.El Triops va aconseguir l’ascens a la primera divisió.

A la tercera categoria, victòria final del Malibú Esportiu “C”, derrotant en la final al Dir Campus de Barcelona per 3 partides a 1. Victòries, per part del Malibú de S.Altarriba, A.Vidal i M.Bruguera davant M.Pedrós,X.Blanco i M.Milessi per 3-0,3-2 i 3-2 respectivament i de R.Capdet del Dir Campus davant S.Grima per 3-1. En tercer lloc va quedar el CN Sabadell davant el  SAF UAB “B” per 3 partides a 1, amb victòries d’A.Gesti, M.Olmos i J.Olivé del CNSabadell davant J.Castán, J.Manzano i E.Burgués i de David Corbalán del Saf UAB per lesió del rival.

A la categoria de veterans, victòria del Nat’s de Sant Fruitós , derrotant en la final al Saf UAB “A” per 3 partides a 0. Victòries de D.Llibre, J.Casahuga i J.Hernández davant L.Torrecilla, J.Corpas i J.Gómez per 3-0, 3-0 i 3-1. Tercera plaça final pel SAF UAB “B” al guanyar per 2 partides a 1 al CN Sant Andreu, amb victòries del J.Castán i E.Burgués del SAF davant D.Cornudella i A.Soria i de J.Agruña del Sant Andreu davant D.Luna.

Per últim, la categoria de Soft-ràquet el guanyador final va ser la Malibú Esportiu derrotant per 3 partides a 0 al CN Sant Andreu, victòries de P.Honorato, J.Félez i X.Diego davant D.Cornudella, J.Martínez i M.Tena.