Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Laura Roque i Iván Flores guanyadors del 7è Open Català al Malibú Esportiu en dues emocionats finals

fedfEls passats dies 8 i 9 de Novembre es va celebrar al Malibú Esportiu de Sabadell el 7è Open del circuit Català.La jugadora del Nat´s Laura Roque i el local Iván Flores varen repetir el triomf aconseguit a finals de Setembre al Nat´s de Sant Joan de Vilatorrada.

Amdos van tenir moltes dificultats , sobe tot en les respectives finals , on la jove María Pajares del Malibú i el també local Iker Pajares els van portar fins al cinquè set.

Per accedir a la final la Laura Roque es va desfer de Judith Santander de l´Eurosport de Salou mentre María Pajares va guanyar a Celine Vallee del Rocafort.Per altra banda Iván Flores guanyava la semifinal davant Richard Williams del Lloret Squash i Iker Pajares a Enric Creus del Malibú.

Cal destacar la lluita en les proves de consolació. En la categoria femenina la sorpresa la va donar Alexandra Georgiev del Ciudad Diagonal al imposar-se a la local Tania Colomé .

En l´apartat masculí la consolació pels perdedors de primera ronda va ser per l´Eduard Abella del CN Sant Andreu davant Alex Gesti del CN Sabadell. La consolació pels perdedors de segona ronda la va guanyar Eric Zabalbeascoa del CT Sabadell davant Oriol Mestre del Malibú.

Èxit de participació i gran i nivell en una prova que ja és un clàssic del calendari de l´esquaix català.