Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Latorre i Servellón, campiones a Banyoles

Open 3ª  2016 triops

 

Durant els dies 4 i 5 de març, el Gimnàs Triops de Banyoles ha organitzat un campionat d´esquaix de tercera categoria amb prop de 50 jugadors i jugadores provinents de tota Catalunya, quasi la meitat del mateix Triops.
Comencem per la categoria masculina. Els primers partits de prèvies i de primera ronda es van jugar entre divendres a la tarda i dissabte a primera hora del matí i destacaríem la derrota del setè cap de sèrie, Toni Reillo del Nat´s de Manresa, davant de Quim Ruiz del Geieg de Girona per 3/0; l´emocionant partit entre el local Jordi Molina i el jugador del Geieg Narcís Guirado que es va resoldre 3/2 a favor d´aquest últim; la victòria contundent per 3/0 de Sergi Casals davant del cinquè cap de sèrie, Jesús Castán del Dir Campus i la gran victòria del jove Àlex Milesi per 3/2 davant del veterà JM Flores. En vuitens de final els favorits van resoldre els seus partits sense gaires problemes a excepció de l´ajustada victòria per 3/2 de Joan Torelló davant de Quim Ruiz, ambdós jugadors del Geieg. Els quarts de final també van ser força còmodes pels 4 favorits : Francesc Sistané del Triops. Marta Latorre del CNLleida, Javier Agruña del CNSant Andreu i Sergi Casals es van imposar davant de Massimo Milesi del DIR Campus, Joan Torelló del Geieg, Sergio Rivero de l´Esquaix Igualada i Manel Olmos del CNSabadell. Arribaven unes interessants semifinals que enfrontaven a Marta Latorre amb Francesc Sistané i en Javier Agruña amb en Sergi Casals. El primer partit, una final anticipada, va ser emocionant, molt apretat, de gran nivell i va caure en el cinquè joc del cantó de la Marta; la segona semifinal se la va endur més clarament en Sergi Casals. Complint els horaris de l´organització, arribàvem a la gran final amb dos jugadors molt cansats pel número de partits. En Sergi Casals lluitava de valent i es deixava la vida en cada joc però la qualitat de la Marta Latorre s´imposava en 3 jocs proclamant-se justa campiona. La tercera posició se la va endur Francesc Sistané.
La fase de consolació se la va endur Jesús Castán davant d´un esgotadíssim Pep Massó del Geieg per 3/1. S´havien desfet en semifinals de JM Flores i Jordi Molina respectivament.
Acabem per la categoria femenina, cada cop més nombrosa i amb un altíssim número de jugadores banyolines. Els quarts de final van seguir el guió previst però cal destacar el bon partit de les joves Maria Jutglar del Triops i Ona Blasco del Tipi Park que van caure per 3/1 en dos bons partits davant de Maria Balló i Marta Sáez, ambdues jugadores locals. Les semifinals, molt contrastades : la primera enfrontava Cinthya Servellón del Triops i Meritxell Gutiérrez de l´Esquaix Cardedeu i la segona un “derbi” entre Marta Sáez i Maria Balló. Cinthya va desfer-se sense problemes de Meritxell mentre que Maria i Marta van jugar un intens i apretadíssim partit a cinc jocs que es va resoldre a favor de la Maria. La final enfrontaria a la Cinthya i la Maria i se la enduria sense gaires complicacions la primera. El tercer lloc va ser per la Marta Sáez. Destacar el debut de la Patrícia Chara en competició que va fer un bon paper, quedant setena i derrotant a la local Laura Quesada i a Ona Blasco.
Per finalitzar agrair a la Federació Catalana d´Esquaix, al Gimnàs Triops de Banyoles, a TVBanyoles, als patrocinadors Haribo, Fruiteria Jeroni, Caprabo i Anyós Park Andorra així com a tots els jugadors, jugadores i acompanyants per continuar fent créixer aquesta esport.