L’anglès Tim Vail s’imposa a l’Open Bellaction d’Squash 57

Els passats dies 10 i 11 de Maig les instal·lacions del Tipi Park Sports de Santa Cristina d’Aro van acollir el I Open Bellaction d’Squash 57, torneig puntuable pel circuit català amb una dotació econòmica en premis de 2000€, i la presència del campió actual del British Open, l’anglès Tim Vail.

Vail no ho va tenir gens fàcil per endur-se el títol. Va superar als quarts de final a Dani pérez (Squash 4 Terrassa) per 2 a 0 i a les semifinals es va imposar a Nacho fajardo (Can Busqué Igualada) també per 2 a 0. A la final, però, Nilo Vidal (Club Euro Sport/BGS ), actual campió d’Espanya, li va posar les coses molt difícils. Vidal es va endur el primer joc per 12 a 10, va perdre el segon per 11 a 4 i només va cedir en un tercer joc disputadíssim per un ajustat 14 a 12. Nacho Fajardo va finalitzar a la tercera posició al derrotar al suís resident a Barcelona Roman Allincks (DIR Rocafort) per 2 a 0. Higo Lafuente (Squash Malgat/BGS) va finalitzar a la cinquena plaça.

Paral·lelament a l’Open es van jugar els tornejos de veterans +45 i +55. A la categoria +45 la final la van disputar el navarrès Nicolás Aldave i el valencià Miguel Angel Novoa, amb victòria pel primer per 2 a 0 amb parcials d’11/1 i 11/3. Paco Montoro de València va ser el tercer classificat per davant del també valencià Daniel García Tomás. A +55 victòria de Novoa a l’imposar-se al navarrès Fernando Arriazu amb parcials d’11/6 i 11/6. Tercer lloc per David Cornudella (Club Natació Sant Andreu) per davant de Bernat Domene (Tipi Park Sports).