Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Jesús Pablos, Sito García, Xavi Diego i Miguel Ángel Paúl s’imposen al Campionat de Catalunya de veterans d’Squash 57

Els passats dies 18 al 20 d’Abril es va disputar al Club Bonasport de Barcelona l’edició del 2024 del Campionat de Catalunya de Veterans d’Squash 57, amb més de 50 participants de diferents Clubs de Catalunya a les quatre categories en joc.

A la categoria +35 victòria pel jugador local Jesús Pablos. Pablos es va imposar a la final a Jaime Soler (Arsenal) per 2 jocs a 0, amb parcials d’11/5 i 11/6. Tercera posició per Alejandro Figueras i quarta per Óscar Castillón. La prova de consolació se la va endur el també local Javier Garnica al superar a la final a David Biern (Club Natació Sant Andreu) per 2 jocs a 1.

A la categoria +45 el títol va ser per Sito García, també del Bonasport a l’imposar-se a la final a José Martínez (Club Natació Barcelona) per 2 a 0, amb parcials s’11/7 i 11/8. El partit pel tercer lloc el van disputar els locals David Arroyos i Carlos Camprodón, amb victòria pel primer per 2 a 0. La prova de consolació se la va endur Javier Miguel del Bonasport al superar Jesús Alonso (C.N.Sant Andreu) per 2 jocs a 0.

A la categoria +55 victòria per Xavi Diego (Club Tennis Sabadell). Diego es va endur la final davant David Cornudella (C.N.Sant Andreu) per 3 jocs a 0, amb parcials d’11/2 i 11/8. José Martínez va finalitzar al tercer lloc al superar Ángel Llorenzo Pascual (Mèlich SportsClub Sant Just Desvern) per 2 jocs a 0.

Finalment a la categoria +65 victòria clara per Miguel Ángel Paúl (Club Natació Barcelona) a l’imposar-se a la final al local Carlos Santana per 2 a 0, amb parcials d’11/5 i 11/7. Tercera posició per Manel Fernández (Arsenal).

Resultats:

https://rankedin.com/en/tournament/38542/campionat-de-catalunya-de-veterans-squash-57/

Fotos: https://photos.app.goo.gl/8GbExWBw3QKB5oBa6