Jesús Montero sotscampió a l’Estatal de veterans d’Squash 57

Els passats dies 7 i 8 de Juliol la localitat manxega de Cuenca va acollir l’edició del 2023 del Campionat d’Espanya de Veterans d’Squash 57 (ràquet), amb la presència de 6 representants de la Federació catalana, tots ells del Dir Rocafort de Barcelona, cinc a la categoria +35 i dos a la categoria +55.

Pel que fa a la categoria +55 Jesús Montero va aconseguir el sotscampionat. Montero es va imposar a la fase de grups als jugadors locals J.M. Pérez Fresno i G.Requena, ambdós per 2 jocs a 0. A les semifinals davant el valencià Dani Garcia, Montero es va imposar per 2 a 1, però a la final davant el basc Miguel A. Novoa, Montero va caure per 2 jocs a 0. A la mateixa categoria Antoni Murillo va finalitzar a la setena plaça.

Pel que fa a la categoria +35 Adolfo De la Calle va finalitzar a la 6ª posició, Koldo Zabaleta a la 8ª plaça, mentre que Iván Cavero i Pablo Carbone van finalitzar a la 9ª i 10ª posició. El Valencià José Luis Machi es va endur el torneig a l’imposar-se al també valencià Paco Montoro per 2 a 1.