Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Iván Serrano campió d’Espanya de 2ª Categoria a Palma

L’Onyx Squash Club de Palma, a les Illes Balears, va acollir els passats dies 11 i 12 de Novembre el Campionat d’Espanya de 2ª Categoria d’esquaix, amb una nombrosa participació de jugadors i jugadores representants de la Federació catalana a les dues categories, masculina i femenina.

A la categoria femenina Cinthya Servellón (Triops Banyoles) va aconseguir el sotscampionat, amb un balanç de 3 victòries i 1 derrota al torneig jugat en format lligueta. Servellón es va imposar clarament a la madrilenya Rocío Nigorra i a la local Maria Natàlia Vaquer, ambdues per 3 jocs a 0, i per 3 jocs a 2 a l’anglesa afinada a Mallorca Joanne Smalley. Al partit decisiu pel t´ítol Servellón va caura davant la gallega Maria Domínguez per 3 jocs a 0, amb parcials d’11/0, 11/6 i 11/8.

A la categoria masculina, amb 5 representants catalans, la victòria se la va endur Iván Serrano (SAF UAB). Serrano va accedir a la final després d’imposar-se als quarts de final al local Luigi Laner per 3 a 0 i a les semifinals al jugador del CT Sabadell Oriol Herrero també per 3 jocs a 0. A la final Serrano es va imposar al també català Marc Altarriba (CT Sabadell/BGS) per 3 jocs a 1, amb parcials de 10/12, 11/5, 11/8 i 14/12, en un partit força disputat en 63 minuts de joc. Altarriba havia derrotat als quarts de final a Joan Serna (BGS) per 3 jocs a 2 i a les semifinals al galleg Xurxo Codesido per 3 jocs a 1. Codesido es va endur la tercera plaça al derrotar Herrero per 3 jocs a 1. Alex Luque (Triops) va caure a primera ronda davant Laner, passant a la consolació on va jugar la final davant el valencià Guillermo Mongé, amb derrota pel de Banyoles per 3 jocs a 1. Bernat Serna (BGS) no va poguer superar la fase prèvia al caure davant Luque per 3 a 0. A la consolació de prèvies Serna va superar a la final al local Rafael Balcells per 2 jocs a 1.

Resultats:

https://rankedin.com/en/tournament/15727/campeonato-de-espana-de-2a-categoria