Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Ivan Flores campió de Catalunya de Soft-ràquet

campionat de catalunya de soft 2014

Ahir Dijous dia 27 de Novembre, va finalitzar el campionat de Catalunya absolut de Soft-ràquet a les instal·lacions Club Natació Barcelona. Grans partits i gran ambient, des de el passat Dilluns dia 24 de Novembre amb les primeres rondes, fins ahir mateix.

Les primeres rondes, es van disputar el Dilluns. Bon partit entre Joaquin Juárez del Esportiu Rocafort i el local Miguel Ortega, amb 2 a 1 pel primer i Oscar Perez del Bonasport i Nick Staunton del Esportiu Rocafort amb idèntic resultat pel primer. Els quarts de finals del quadre principal van ser el Dimarts, amb un del millors partits del campionat, entre Jesús Pablos del CN Sant Andreu i el barceloní Albert Montserrat amb victòria del primer per 2 a 1. Les semifinals, van arribar els 4 primers favorits, amb victòria d’Ivan Flores del CT Sabadell davant Jordi Mitja del Can Mèlich Club per 2 a 0 i Jesúus Pablos davant Oscar Pérez per 2 a 1.

Per últim, la gran final, va ser el Dijous, amb el partit entra Iván Flores i Jesús Pablos. Bon partit que va emportar-se l´actual Campió de Catalunya d´esquaix , Ivan Flores, per 2 jocs a 0. Doblet del jugador del CT Sabadell, que aquest 2014 s´ha proclamat Campió de Catalunya tant d´esquaix com de soft-ràquet.

El mateix Dijous es va disputar les dues finals de les fases de consolació, amb victòria de Miguel Ortega i el barceloní Artur Lopez, davant Josep Maria Brandia del Bonasport i el local Angel Castell respectivament.