Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Inici de la temporada 2015 del circuit infantil i veterans a Lloret

lloret infantil i veterans 2015

 

Aquest passat dissabte, dia 24 de Gener, es va disputar a les instal·lacions del Hotel Selvamar, al Lloret Squash Club, la primera prova del circuit infantil i veterans, amb un total de 40 jugadors de tota Catalunya.

Els resultats de les diferent categories van ser els següents:

En la categoria Sots-11 masculina, el campió va ser Phillip Georgiev del Club Ciudad Diagonal, al guanyar a la final al local Hugo Lafuente. En tercera posició va quedar Joan Serna del Club Ciudad Diagonal al derrotar a Marc Altarriba del Malibu Esportiu.

En la categoria Sots-15 femenina, la guanyadora va ser Maria Jutglar del Triops imposant-se a Noa Romero del CN Sant Andreu. A la tercera posició va quedar Anna Ferrer del Triops.

A la categoria Sots-15 masculina, el guanyador va ser Nacho Fajardo de l´Esquaix Igualada al derrotar en la final a Pol Rami del Nick Spa & Sports. A la tercera posició va quedar Phillip Georgiev guanyant a Ferran Vilalta del Malibú Esportiu.

Per últim, la lligueta de veterans a la categoria +40, el campió va ser Manel Coronel del Gimnàs Punt Groc, segon classificat Narcís Sanchez del Squash Marconi i tercer el local Omar Rizk.