Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Iker Pajares i Sofía Mateos campions del I Open La Liga Sports a València

Els passats dies 5 al 7 d’Abril les instal·lacions de l’Olympia de València van acollir el PSA Closed I Open La Liga Sports, tant a la categoria masculina com a la femenina, amb la presència de 6 jugadors i 2 jugadores representants de la Federació Catalana.

A la categoria masculina el jugador del Malibú Esportiu de Sabadell, Iker Pajares (PSA, 59) es va endur el títol se nse cedir un sòl joc en tot el torneig, derrotant a les semifinals a l’egipci Yehia Hesham i a la final al local Àlex Garbi, amb parcials d’11/9, 11/9 i 11/6. Nilo Vidal ( Club Euro Sport, PSA 244) va caure als quarts de final davant el galleg Pascal Gómez (PSA, 320), mentre que Marc Soriano (CEAC, PSA 463) i Joel Jaume ( Esquaix Igualada, PSA 308) van caure a vuitens de final, davant Gómez i Garbi respectivament. Nacho Fajardo (Igualada) i Arnau Farré (Malibú) van caure a les prèvies.

A la categoria femenina Sofía Mateos (C.N.Sant Andreu, PSA 127) es va endur el títol, al derrotar a les semifinals a Maria Pajares (Malibú) per 3 jocs a 0 i a la final a la gallega Inés Gómez per 3 jocs a 2, amb parcials de 8/11 11/7 11/5 5/11 i 11/7. Pajares es va endur el tercer lloc al superar a la canària Maria González per 2 jocs a 0.