Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Iker Pajares campió a Palència

Open San Antolín 2017

Els passats dies 25, 26 i 27 d’Agost les instal·lacions del Campo de la Juventud de Palència van acollir el XV Open San Antolín d’esquaix, amb la presència de 11 representants de la FCS, 9 al quadre masculí i 2 al quadre femení.

El campió absolut va ser el jugador del Malibú Esportiu de Sabadell, Iker Pajares (PSA, 68) , dominador absolut del torneig al derrotar tots els seus rivals sense cedir un sol joc. A les semifinals va derrotar al galleg Pascal Gómez, mentre que a la final es desfeia del vigent campió, el també Galleg Carlos Cornes (PSA, 89) per un clar 11/8 11/8 i 11/6.

El jugador del C.N.Sant Andreu, Edmon López (PSA,115) va finalitzar a la tercera plaça, després de guanyar a quarts de final al potent Alex Garbi de València, caient a les semifinals davant Cornes per 3 jocs a 1. Al partit pel tercer lloc victòria davant Pascal Gómez per 3 jocs a 0.

Bona actuació de Nilo Vidal ( Eurosport Salou, PSA 342 ) accedint al quadre principal i derrotant a l’actual sotscampió de Catalunya, Ivan Flores, per un ajustat 3 a 2. A vuitens de final va caure davant Cornes en 3 parcials molt igualats, 11/8 12/10 i 11/9. També van accedir al quadre principal Joel Jaume (Esquaix Igualada) i Pablo Dolz (C.N. Sant Andreu), caient a primera ronda davant Edmon López i Carlos Cornes respectivament. Joel Jaume va acabar sotscampió de consolació després de perdre la final davant el madrileny Sergio García per un ajustat 3 a 2. Cristian Romero i Abel Lamas (C.N.Sant Andreu) i Arnau Farré (Malibú) van caure a la fase prèvia.

A la categoria femenina Noa Romero (C.N.Sant Andreu) va superar la fase prèvia i a primera ronda va derrotar a la local Paula Castrillo per 3 jocs a 1, caient a quarts de final davant la gallega Marta Donínguez per 3 jocs a 0. També a la categoria femenina Sofía Mateos (C.N.Sant Andreu) va caure a la primera ronda davant la valenciana Marina de Juan (sotscampiona final) per 3 jocs a 0, derrotant a la final de consolació a Irene Martínez per 3 jocs a 0. La gallega Xisela Aranda es va endur el títol al derrotar a Marina de Juan a la final per 3 jocs a 0.