Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Gran victòria de l´Iker Pajares al PSA Closed del CN Sant Andreu , Cristian Romero i María Pajares s´imposen a la 3ª Categoria

psa closed catalonia II

Els passats 13 i 14 de Març, es va disputar a les instal.lacions del CN Sant Andreu , la segona prova del circuit PSA Closed d´Esquaix ,així com del circuit de 3ª Categoria, amb més de 90 inscrits. A l´entrega de trofeus cal destacar l´assistència del president del CN Sant Andreu, el Sr. Angel Bernet i del president de la Federació Catalana d´Esquaix i Ràquetbol, el Sr. Joan Casahuga.

El jugador del Malibú Esportiu de Sabadell , Iker Pajares, es va imposar al PSA Closed Catalonia II , al CN Sant Andreu. Domini del vallesà a les dues proves disputades puntuables pel circuit mundial PSA d´aquest principi de temporada. A la final, es va imposar al jugador del CN Sant Andreu , Edmon López per un ajustat 3 a 2. Abans de la final, l´Iker es va imposar a quarts de final al galleg Pascal Gómez i a semifinals al local Dani Pascual. L´Edmon ,per la seva part, va derrotar al jugador del Lloret Squash , Richard Williams a semifinals i a Ivan Flores als quarts de final.. Cal destacar la victòria del Richard a quarts de final davant el palentí Aitor Zunzunegui per 3 jocs a 1.La consolació la va guanyar el jugador del Eurosport de Salou, Nilo Vidal, al imposar-se a Jordi Navines de l´Esportiu Rocafort per 3 jocs  2.

Paralelament, es va jugar la segona prova del circuit de 3ª Categoria , tant a la categoria masculina com a la femenina. Victòria per la jugadora del Malibú Esportiu , María Pajares davant Maribel Calabozo del Nick Spa&Sport , mentre a la categoria masculina, victòria del local Cristian Romero , davant el seu company de club , Pablo Dolz.