Fajardo, Romero i Kubala s’imposen als Campionats de Catalunya sots 15

Campionat de Catalunya sots 15

Les instal·lacions del Marconi XXI Squash & Soft de Terrassa van acollir el passat dia 10 de Març, els Campionats de Catalunya sots 15, amb més de 30 participants d’11 clubs diferents de Catalunya.

Els principals favorits a les categories masculina i femenina, Nacho Fajardo (Esquaix Igualada) i Noa Romero (C.N.Sant Andreu), recentment proclamats Campions d’Espanya sots 15 a Madrid, es van endur el títol, derrotant a la final a Hugo Lafuente i Ona Blasco, els dos de l’Squash Project, per 3 a 1 i 3 a 0 respectivament. Cal destacar la lesió d’un dels candidats a jugar la final, el jugador del Club Ciudad Diagonal, Philip Georgiev, que el va obligar a retirar-se al primer partit del quadre principal. El tercer classificat va ser Joan Serna (Esportiu Rocafort), per davant del seu germà el Bernat Serna.

A la categoria sots 15 masculina plata el campió va ser el jugador del Nick Spa & Sports de Barcelona, Laszlo Kubala, a l’imposar-se a la final a Biel Díaz del Nat’s per 3 jocs a 0. Prèviament Kubala s’havia desfet als quarts de final d’Achraf Mghar (Triops de Banyoles) per 3 jocs a 2, i a les semifinals d’Eric Morillas (Esquaix Igualada) per 3 jocs a 1. Morillas es va imposar a Alexei Puig (Nat’s) al partit pel tercer lloc.