Excel·lent nivell i participació als Campionats de Catalunya sots 13 i sots 17 d’esquaix a Banyoles

El passat 28 de Maig les instal·lacions del Triops de Banyoles van acollir l’edició del 2022 del Campionat de Catalunya sots 13 i sots 17 d’esquaix, tant a la categoria femenina com a la masculina, amb una nombrosa representació de jugadors i jugadores d’arreu del territori.

A la categoria sots 17 masculina or es va veure un excel·lent nivell, amb els dos favorits al títol repetint la final del darrer Campionat d’Espanya sots 17, aquest cop però amb resultat invers, ja que el jugador del Club Tennis Sabadell Marc Altarriba es va imposar a la final a Oriol Sàlvia (Mèlich SportsClub) per 3 jocs a 1, amb parcials de 7/11, 11/8, 11/3 i 11/8 en quasibé 1 hora de joc. Prèviament cal destacar la semifinal entre Altarriba i Aleix Romero (C.N.Sant Andreu), tercer classificat final, amb victòria per Altarriba per 3 jocs a 1.

A la categoria sots 17 femenina or el títol se’l van disputar la recent campiona d’Espanya sots 17 Ona Blasco (Tipi Park Sports / Squash Project) i Montse Fajardo (Esquaix Igualada), amb victòria per Blasco per 3 jocs a 0, amb 3 ajustats parcials de 12/10, 14/12 i 11/8. La tercera posició se la va endur la jugadora local Xènia Capell.

A la categoria sots 13 masculina or domini clar del jugador local Kai Jové (Triops / Squash Project). Jové es va imposar a la final a Arnau Puiggròs (Mèlich Sportsclub) per 3 jocs a 0, 11/7, 11/7 i 11/5. La tercera posició va ser pel jugador del CT Sabadell Andreu Mestre, l superar a Izan Baños (AnyósPark) per 3 jocs a 1.

A la categoria sots 13 femenina la jugadora del Mèlich SportsClub Anna Sàlvia es va endur el t´ítol, al guanyar la final a a Mar Ruiz (CEAC Castellet) per 3 jocs a 2, en un partit disputadíssim, amb parcials de 9/11, 14/12, 11/5, 6/11 i 11/7. La tercera posició va ser per Lluna Agruña (CN Sant Andreu) a l’imposar-se al partit pel tercer lloc a la local Jana Reixach per 3 jocs a 1.

Pel que fa a les categories Plata, a la sots 17 masculina domini del local Max Quer, imposant-se a les semifinals a Pol Asensio (Mèlich), tercer classificat final, per 3 a 1 i a la final al seu company de club Arnau Bahí per 3 a 0.

A la categoria sots 17 plata femenina victòria per la també local Xènia Capell, a l’imposar-se a la final a Joana Rodoreda (Esquaix Marconi Terrassa) per un ajustat 3 a 2. Tercera posició per Mar Ruiz i quarta per la local Iona Prat.

Finalment a la categoria sots 13 plata victòria pel jugador local Amin Mghar, que es va desfer a la final de Pep Trapero (CN Sant Andreu) per 3 jocs a 0, tercera posició per Oriol Mora (Mèlich) i quarta per Martí Colilles (Marconi).