Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Excel·lents resultats dels jugadors catalans a València

Copa Espanya 13 17 2018

Els passats dies 14 i 15 de Setembre el Club K7 de València va acollir la Copa d’Espanya sots 13 i sots 17, en les categories masculina i femenina, amb una àmplia representació de jugadors i jugadores representants de la federació catalana, amb uns resultats excel·lents.

A la categoria sots 13 femenina la jugadora de l’Esquaix Igualada, Montse Fajardo, es va endur el títol de Campiona, després de superar totes les seves rivals en la lligueta. Fajardo va derrotar a la murciana Ángela Gracia (tercera classificada final) per 3 jocs a 0, a la gallega Olivia Mon per 3 jocs a 0 i a l’andalua Estela del Carmen Martín (sotscampiona final) per un ajustat 3 a 2.

A la categoria sots 13 masculina 4 representants catalans amb victòria final pel jugador del Club Malibú Esportiu de Sabadell, Marc Altarriba, que va derrotar  al valencià Alex Boni per 3 jocs a 1 a quarts de final, a Bernat Serna (Esportiu Rocafort) a semifinals per 3 jocs a 0, i a la final al també local Adrián Revert per 3 jocs a 0. Bernat Serna va aconseguir la tercera plaça després de guanyar al partit pel tercer lloc a Oriol Sàlvia (Indep.) per 3 jocs a 0. leix Romero (C.N.Sant Andreu) va caure als quarts de final davant Oriol Sàlvia.

A la categoria sots 13 femenina domini absolut de Noa Romero (C.N.Sant Andreu) que es va imposar a totes les seves rivals de la lligueta sense cedir un sol joc. Romero es va imposar a les gallegues Martina Flores (sotscampiona) i Martina Flores (tercera) i a la local Ana Castell (quarta classificada).

Finalment a la categoria sots 17 masculina presència de 4 jugadors de la federació catalana, on cal destacar l’actuació de Pablo Dolz (C.N.Sant Andreu), sots campió final, després de desfer-se a vuitens de final del murcià Adrián Gracia per 3 a 1 a quarts de final i a l’andalús Álvaro Martín a les semifinals, també per 3 a 0. A la final, el jugador de Fuengirola, cap de sèrie 1 del torneig, Augusto Ortigosa, el va superar per 3 jocs a 1, en un partit molt disputat. Bona actuació també de Nacho Fajardo (Esquaix Igualada), tercer classificat final. Fajardo es va imposar als locals Juan Cerezo i Ernesto Revert, abans de caure a les semifinals davant Ortigosa per 3 a 0. Al partit pel tercer lloc victòria davant Alvaro Martín per 3 a 0. Joan Serna (Rocafort) i Philip Georgiev (Club Ciudad Diagonal) van caure a vuitens de final davant el local Ernesto Revert i el galleg Xabier Barberán.