Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Els favorits s´imposen a la Copa Federació d´esquaix sots 13 i sots 17

copa federacio sots 13 17 Marconi 2016

El passat dissabte 13 de Febrer es va jugar al squash Marconi de Terrassa , la Copa Federació sots 13 i sots 17 d´esquaix, tant a la categoria masculina com a la femenina.
A la categoria sots 13 femenina victòria final per la Noa Romero (CN Sant Andreu) per davant de l´Ona Blasco (LLoret Squash), segona, i de la Montse Fajardo ( Esquaix Igualada) ,tercera.
A la categoria sots 13 masculina victòria pel Nacho Fajardo (Igualada) que es va imposar a la final a la Noa Romero per 3 jocs a 0, prèviament el Nacho havia derrotat a les semifinals al Roger Ortega (CN Sant Andreu), mentre que la Noa s´imposava a l´Hugo Lafuente (LLoret). El partit pel tercer lloc se´l va endur l´Hugo Lafuente al derrotar al Roger Ortega.
A la categoria sots 17 femenina victòria per la María Pajares (Malibú Esportiu), derrotant a la final a la Sofía Mateos (CN Sant Andreu ) per 3 jocs a 1, la tercera plaça va ser per l´Ivet Isern (Marconi).
Finalment a la categoria sots 17 masculina victòria final del Cristian Romero (CN Sant Andreu), al derrotar a la final al seu company de club Pablo Dolz per 3 jocs a 0, prèviament a les semifinals , victòries del Pablo davant el Nacho Fajardo i del Cristian davant del Ferran Vilalta. El Nacho es va endur la tercera plaça.
Sots 13 Femení: 1- Noa Romero (CN Sant Andreu) 2- Ona Blasco (LLoret) 3-Montse Fajardo (Igualada)
Sots 13 Masculí : 1- Nacho Fajardo (Igualada) 2- Noa Romero (CN Sant Andreu) 3- Hugo Lafuente (Lloret) 4- Roger Ortega (CN Sant Andreu) 5- Joan Serna (CCDiagonal) 6- Montse Fajardo (Igualada) 7- Oriol Herrero (Malibú) 8- Bernt Serna (CCDiagonal) 9- Matthew Angulo (Marconi)
Sots 17 Femení : 1- María Pajares (Malibú) 2-Sofía Mateos (CN Sant Andreu) 3- Ivet Isern (Marconi)
Sots 17 Masculí: 1- Cristian Romero 2- Pablo Dolz (CN Sant Andreu) 3- Nacho Fajardo (Igualada) 4- Ferran Vilalta (Malibú) 5- María Pajares (Malibú) 6- Sofía Mateos (CN Sant Andreu) 7-Noel Hita (Marconi) 8-Lluis Isern (Marconi) 9- Javi Fajardo (Igualada) 10- Ivet Isern (Marconi) 11-Bernat Gil (Igualada) 12-Alejandro Sánchez (Marconi) 13- Joel Orta (Marconi) 14- Liam Griffin (Malibú)

1 2 3