Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Els equips catalans grans dominadors del Campionat d’Espanya per equips 2014

camp espanya equips 2014

Els dies 6 i 7 de Juny, les instal·lacions del club Tipi Park de Santa Cristina d’Aro de Girona a acollit el Campionat d’Espanya per equips 2014, en categoria masculina i femenina.

El campió de la categoria masculina va ser el Malibú Esportiu de Sabadell, format pels jugadors Aitor Zunzunegui, Ivan Flores, Iker Pajares, Seti Herrero i Enric Creus, que va derrotar per 3 partides a 1 al Club Natació Sant andreu de Barcelona, format pels jugadors Dani Pascual, Vincent Droesbeke, Marc Soriano, Juanjo Gil i Jesus Pablos. A les semifinals, van derrotar, respectivament, al club Castellana Sports de Madrid per 3 partides a 1 i al club Squash Fuengirola de Màlaga, per 2 partides a 2, decidint-se l´enfrontament per punts.

La campiona de la categoria femenina va ser el Esportiu Rocafort de Barcelona, format per Anna Ventura, Angela M. Gómez i Celine Vallee en derrotar a Malibu Esportiu de Sabadell format per María Pajares, Ines Callahan i Tania Colomé.El tercer lloc vas ser pel Tipi Park de Sta. Cristina d´Haro, format per Cinthya Servellón, Judith Santander i Gemma Muñoz.

Domini total de l´esquaix català al Campionat d´Espanya per equips.