Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

El Malibú Esportiu de Sabadell es proclama campió de LLiga Nacional d´Esquaix 2014/2105

play-off lliga nacional 2015

El passat dissabte 13 de Juny es van celebrar a les instal·lacions de l´Esportiu Rocafort , els play-offs de la 2ª Lliga Nacional d´Esquaix , on es decidien els títols de Primera Categoria , Segona , Tercera , Veterans i Soft-ràquet.

A la Primera Categoria les semifinals enfrontàven per una part al Club Tennis Sabadell contra el Club Natació Sant Andreu , i per l´altra el Malibú Esportiu de Sabadell contra l´Squash Lloret . No va haver-hi sorpreses i els dos favorits van passar a la final , el CN Sant Andreu imposant-se al CT Sabadell per 2 a 1 , i el Malibú al Lloret Squash per 2 a 0. El tercer lloc va ser pel Lloret Squash que va derrotar al CT Sabadell per 2 a 1. Es preveia una final molt igualada , on el punt decissiu a priori era el que diputàven el Marc Gutiérrez (CN Sant Andreu) contra el Seti Herrero (Malibú Esportiu) . Victòria per 3 jocs a 0 del Seti que deixava la porta oberta al seu company d´equip , l´Iker Pajares, que guanyant el seu partit davant el Dani Pascual , li donava el títol al Malibú. Victòria per 3 jocs a 0 per un molt sòlid Iker Pajares , per així continuar el domini de l´equip vallesà a l´esquaix català. El tercer enfrontament entre l´Edmon López i el Víctor Montserrat no es va disputar a l´estar decidida l´eliminatòria. Cal destacar el partit de les noies , entre les joves Sofía Mateos (CN Sant Andreu) i  Maria Pajares (Malibú) amb victòria per la sabadallenca per 3 jocs a 0.

A la Segona Categoria el CT Sabadell “B” començava la defensa del títol de l´any passat enfrontant-se a semifinals al CN Sant Andreu “B” , amb victòria clara per 4 partits a 0 , mentre a l´altra semifinal , el Malibú Esportiu “B” es va imposar al CN Lleida per només un joc de diferència ( 8 a 7 ) després d´acabar els quatre partits amb empat a 2. El tercer lloc se´l va adjudicar el CN Lleida per davant del CN Sant Andreu “B” , al qui va derrotar contundentment per 4 a 0. A la final , victòria pel CT Sabadell “B” davant el Malibú “B” per 3 partits a 1 , el punt decissiu el va aconseguir el Sergi Planas, que es va imposar al Joan Garcia per 3 a 0.

A la Tercera Categoria , la primera semifinal es va decidir per punts (109 a 97) , després que el CN Sant Andreu “D” i el Dir Campus “B” empatéssin a 2 partits i a jocs (6 a 6). Finalment el CN Sant Andreu “D” passava a la final , on s´havia d´enfrontar al Nat´s de Sant Fruitós Bages que va derrotar a l´altra semifinal al SAF UAB de Bellaterra per 2 partits a 1 i el quart i decissiu partit el Nat´s només necessitava un joc  per superar les semifinals, finalment Toni Reillo el va aconseguir davant Jordi Gómez. El tercer lloc de Tercera se´l va adjudicar el Dir Campus “B” , imposant-se al SAF UAB  per 3 jocs a 0. La final la va guanyar el CN Sant Andreu “D” per 3 partits a 1 davant el Nat´s, el jove Pablo Dolz donava el punt decissiu pels de Barcelona.

A la categoria de Veterans el CN Sant Andreu “A” es va emportar el títol després de guanyar a les semifinals al CN Sant Andreu “B” per 2 partits a 1 i a la final al Nat´s , també per 2 a 1, on Javier Agruña va donar el punt definitiu . El Nat´s d´havia desfet a semifinals del SAF UAB per 3 partits a 0, mentre el tercer lloc se´l va adjudicar el CN Sant Andreu “B” derrotant al SAF per 3 a 0.

Finalment, el títol de Campió de la LLiga Nacional de Soft-Ràquet va ser pel Malibú Esportiu de Sabadell, que es va imposar a les semifinals al vigent campió, el Can Mèlich de Sant Just Desvern, per 3 a 0, cal destacar la lessió del Xavi Segura , que de ben segur va influir al resultat final. A l´altra semifinal victòria clara de l´Squash Marconi per 3 0 0 davant el CN Sant Andreu, que s´adjudicava el tercer lloc, degut a la lessio del Xavi Segura. La final va viure dos partits que es van decidir per només dos punts, tant el Santi Altarriba (Malibú) davant Xavi Hernández (Marconi) com posteriorment el Xavi Diego (Malibú) cotra Pau Honorato (Marconi) . Partits molt igualats els dos , que es van decidir al final del tercer joc, i que donàven el títol al Malibú de Sabadell.