Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

El Club Tennis Sabadell Campió d’Espanya per equips

Camp.Espanya Equips 2017

El passats dies 23 al 25 de Juny es van jugar a Cuenca els Campionats d’Espanya per equips 2017, tant a la categoria masculina com a la femenina, amb la presència de 3 equips catalans, el Club Tennis Sabadell, que defensava el títol aconseguit l’any passat a Madrid, i dos equips de l’Esportiu Rocafort, tot ells a la categoria masculina.

El CT Sabadell , amb Edmon López, Bernat Jaume, Alex Garbí, Santi Grau i Nasi Herms surtia com a cap de sèrie 1 i favorit a endur-se el títol, i finalment va fer bon els pronòstics, imposant-se a quarts de final a l’Esportiu Rocafort “A” per 4 a 0, a les semifinals a l’Squash Santiago també per 4 a 0, i a la final a l’Abarlés de Granada per 2 a 1, amb victòries d’Edmon López i Bernat Jaume davant Enrique González i Neil Macarrow, ambdos per 3 a 0 i derrota de Santi Grau davant Marcus Hall per un ajustat 3 a 2. El partit entre Alex Garbí i Ivan Flores ja no es va disputar.

L’Esportiu Rocafort “A”, amb Jesús Montero, Vicenz Escobar, Miguel Vázquez, Nick Staunton i Andrés Muñoz va caure a quarts de final davant el CT Sabadell, després de derrotar al Cuenca Squash 3 per 2 a 2 i victòria per jocs, assolint la vuitena plaça, mentre que l’Esportiu Rocafort “B”, amb Mikel Fuentes, Dani Camarasa, Paco Quiles, Toni Murillo i Pedro Iván López,  va caure a vuitens davant el CuencaSquash 2 per 3 a 1, quedant finalment a la posició 15.

La final femenina la van disputar El Club de Tennis Tenerive i el Fuengirola, amb victòria per les andaluses per 2 partits a 1.