Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Dos bronzes per Catalunya a l’Autonòmic de Pontevedra

Autònomic 2018 Pontevedra

Els passats dies 21, 22 i 23 de Setembre la ciutat gallega de Pontevedra va acollir l’edició 2018 del Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques, amb la presència de la selecció catalana, tant a la competició masculina com a la femenina.

A la categoria femenina les jugadores que integraven l’equip català van ser: Sofía Mateos (C.N.Sant Andreu), Noa Romero (C.N.Sant Andreu) i Maria Ballo (Indep.). Mentre que a la categoria masculina l’equip català el formaven: Joel Jaume (Esquaix Igualada), Marc Soriano (Nick Spa & Sports de Barcelona), Pablo Dolz (C.N.Sant Andreu) i Arnau Farré (Malibú Esportiu de Sabadell).

A la categoria femenina la selecció catalana estava al Grup B, amb Pais Basc i Galícia “B”. L’equip català va solventar els dos enfrontaments amb victòries (3-0 davant País Basc i 2-1 davant Galícia “B”) que li donaven el primer lloc de grup i l’accés a les semifinals, on es van enfrontar a Canàries, amb qui va caure per 2 partits a 1. Victòria de la num. 1 catalana, Sofía Mateos davant María González per 3 a 1, i derrotes de Noa Romero i Maria Ballo, davan Belén Etchetchoury i Beatriz Domínguez. Al partit pel tercer lloc victòria davant Galícia “B” per 2 a 1, amb victòries de Mateos davant Elena Suárez i Noa Romero davant Icia Rivero, i derrota de Maria Ballo davant Julia Noya. La selecció Gallega femenina es va endur el títol després de superar a Canàries a la final.

A la categoria masculina la selecció catalana va derrotar a Navarra al vuitens de final per 3 partits a 1, als quarts de final va superar a València per jocs, després d’empatar a 2 partits, amb victòries de Marc Soriano davant Javi Castillo i Pablo Dolz davant Ernesto Revert, compensades per les les victòries d’Alex Garbi davant Joel Jaume i Juan Roig davant Arnau Farré. Finalment victòria per 7 jocs a 6, accedint a les semifinals on es van trobar als grans favorits, la selecció gallega, caient per 4 a 0. Carlos Cornes, Pascal Gómez, Miguel Mercé i Jesús Souto van superar J.Jaume, Soriano, Dolz i Farré respectivament. Al partit pel tercer lloc la selecció catalana va superar a Andalusia per 3 a 1, després de guanyar els 3 primers partits, Farré a J.Martín, Joel Jaume a J.Martín Jr. i Soriano a Gabi Merchán. Al darrer partit (intrascendent victòria d’Alvaro Martín davant Dolz per 2 a 1). Galícia va superar a la final a Castella-Lleó, proclamant-se campiona del torneig.