Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Domini Egipci al British Junior Open 2016 , destacable actuació dels dos catalans

BJO 2016

Els dies 2 al 6 de Gener , s´ha disputat a la localitat anglesa de Sheffield, una nova edició del prestigiós British Junior Open , el Campionat junior més important a nivell mundial. Dos jugadors catalans han participat aquest any a Anglaterra.
La jugadora del CN Sant Andreu, Sofía Mateos , ha acabat a una molt meritòria 23ena posició , després de guanyar a l´anglesa Poly Clark, a la Txeca Tereza Slehoferova i a la galesa Layna Beattie, les dues primeres per 3 jocs a 0 i la tercera per w.o,i derrotes davant K. Manoharan de Malàisia,l´anglesa Rosie Kirsch i l´holandesa Fleur Maas.
Mentre que el jugador de l´Estival de Salou , Nilo Vidal, ha obtingut la 50 ª posició a la categoria sots 19 masculina, després de guanyar al francès Rohan Mandil per 3 a 1 , l´anglès Mark Richmond per 3 a 1 i a Ruweesha Jayawarden , de Sri Lanka, per 3 a 0, i derrotes davant el suís Dimitri Steinmann , el galès Elliot Morris i l´eslovac Matej Hmcirik.
El jugador holandès del Malibú Esportiu, Tess Jutte, afincat a Catalunya a finalitzat a la posició 53.
Domini Egipci a totes les categories, excepte la sots 15 femenina i la sots 13 masculina.

Podeu consultar tots els resultats aquí: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Vd5pViLkxFg-I3KhPWOZOns6kHSZGPeWPHPv8JyNs7s/pubhtml