Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Destacable actuació de les catalanes als Campionats d’Europa sots 19

La localitat de Praga (República Txeca) va acollir els passat dies 13 al 16 d’Abril els Campionats d’Europa Júniors d’esquaix individuals, masculins i femenins, amb la presència de dues jugadores representants de la Federació Catalana, les dues del Club Natació Sant Andreu, Sofía Mateos i Noa Romero.

Destacable actuació de les dues jugadores de Barcelona, Mateos assolint la 13ª plaça i Romero la 18ª plaça. Mateos amb un balanç de 3 victòries i 2 derrotes. Mateos es va imposar a la francesa Y.Loaec, la noruega M.Hylland i la rusa A.Aleshina, la primera per 3 jocs a 0 i les dues darreres per 3 a 1, mentre que va caure davant la suïssa A.Allincks per 3 a 0 i l’anglesa M.Prow per 3 a 1. Romero va finalitzar amb un balanç de 4 victòries, davant l’eslovaca E.Galova per 3 a 0, les franceses L.Barbeau i N. Lemarchand les dues per 3 a 2 i la txeca T.Holzbauerova també per 3 a 2, i derrotes davant l’anglesa E.Coxon per 3 a 1 i la gallega M.Domínguez per 3 a 0.

La campiona del torneig va ser la polaca Karina Tyma, a l’imposar-se a la final a l’anglesa Katie Malliff per 3 jocs a 0. Mentre que el txec Victor Byrtus es va endur el títol al derrotar al suís Yannick Wilhelmi també per 3 a 0.

Resultats:

https://www.europeansquash.com/sport/tournament.aspx?id=2BE42ED8-FD9E-4CFF-BF79-202A8AB8E459