Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

David Febrer campió del XVI Memorial Juan Zurita

xvi-zurita

Els passats dies 21 i 22 les instal·lacions del Castellana de Madrid van acollir la 16ª edició del Memorial Juan Zurita d’esquaix per a veterans, amb la presència de 4 jugadors catalans a les diferents categories que es van disputar.

El jugador del Nick Spa & Sports de Barcelona, David Febrer, es va imposar a la categoria de +50, després de derrotar a Mark Sefton per 3 a 2, José Luis Orizaola, cap de sèrie 1, per 3 jocs a 1 a les semifinals, i finalment imposar-se a Raul Arenas a la final per 3 jocs a 1. Precisament aquest últim va ser qui va eliminar a José Manuel Flores del Tipi Park D’Aro als quarts de final. Finalment J.M. Flores va acabar sots campió de consolació, al perdre davant Angel Teso per 3 jocs a 2. A la categoria +50 el jugador de l’Esportiu Rocafort, Jesús Montero, va caure a quarts de final davant J.L.Orizaola, per 3 jocs a 1.

A la categoria de +60 el jugador del Royal Tarraco, Josep Maria Massa, va ser quart classificat.

Els campions per categories van ser:

+35 Fernando Torres (Madrid)  ; +40 Gabriel Merchán (Andalusia) ; +45 Francis Molina (Andalusia) +50 David Febrer (Catalunya) +60 José V. Ferragud (València)