David Febrer campió del Spanish Masters a Santiago

Les instal·lacions del Squash Santiago van acollir els passats dies 15, 16 i 17 de Març l’edició del 2019 del Spanish Masters, prova del circuit de veterans de la ESF (European Squash Federation), amb la presència de 4 jugadors representants de la Federació Catalana dels 120 participants.

A la categoria +55 masculina victòria del jugador del Nick Spa & Sports de Barcelona, David Febrer es va endur el títol de campió sense cedir ni un sol joc en tot el torneig, al derrotar a la final a l’andalús Pedro Ríos amb parcials d’11/5, 11/8 i 11/1. Prèviment Febrer s’havia imposat a H.Vatnebryn (Noruega), J.Aguiar (Portugal) i a l’anglès S.Edmonson a les semifinals.

A la categoria +50 Emili Burgués (SAF UAB Cerdanyola del Vallès) va finalitzar a la 11ena posició, amb una victòria davant del local Manuel Suárez per 3 a 2, i dues derrotes, davant el valencià J.Andreu i l’irlandès B.Lalor.

A la categoria +60 Jose Manuel Flores (C.T. Tarragona Park) va finalitzar a la setena posició, amb 3 victòries i 2 derrotes. Flores es va imposar al polonès M.Cygan i als alemanys P.Hoefling i A.Cruse, i va caure davant l’anglès campió final A.Barwise i el canadenc B.Macdougall.

Finalment a la categoria +65 el tarragonó Josep Mª Massa va finalitzar a la novena posició.