Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Cornes i De Juan s’imposen a Palència

san antolin 2016

Els passats dies 26 al 28 d’Agost es va jugar al Campo de la Juventud de Palència, el XIV Open Nacional San Antolín, un dels torneigos més important del Calendari de la RFES.  Aquest any el toneig comptava amb la participació de varis jugadors i jugadores de la Federació Catalana.
A la competició femenina la jugadora del CN Lleida, Marta Latorre va aconsegir el 3er lloc al derrotar la canària María González per 3 jocs a 0, després de derrotar E.Suárez i P.Castrillo, i perdre a semifinals davant la murciana Cristina Gómez, sotscampiona absoluta d’Espanya. La campiona final va ser la valenciana Marina de Juan, al derrotar a Gómez per 3 a 2.
La jugadora del CN Sant Andreu, Sofía Mateos va ser sotscampiona de consolació després de perdre la final davant la murciana Ingrid Ruiz per 3 jocs a 1, prèviment  va caure a 1ª ronda davant la gallega Marta González,campiona d’Espanya sots 17, per un ajustat 3 a 1, i derrotar a la consolació a G.Villarroel per 3 a 0.
A la competició masculina, Bernat Jaume de l’esquaix Igualada i Nilo Vidal de l’Eurosport Estival de Salou van caure a quarts de final davant Carlos Cornes i Alex Garbi respectivament. Els altres 3 participants catalans, Dani Pascual i Pablo Dolz del CN Sant Andreu i Joel Jaume (Igualada) van caure a 1ª ronda, davant Bernat Jaume, Carlos Cornes i A.Garbi respectivament. Cal destacar que tots 3 van haver de superar la fase prèvia.
A la final de consolació, derrota del Joel Jaume davant Enrique González per 3 jocs a 0. El campió del torneig va ser el galleg Carlos Cornes, que es va imposar a la final al local Aitor Zunzunegui per 3 jocs a 1. El tercer classificat va ser el valencià Alex Garbi, per davant del júnior andalús Kike González.