Auto

Light

Continuen els bons resultats dels catalans al circuit PSA

PSA València

Varis jugadors catalans han participat els darrers dies a diferents proves del circuit mundial PSA d´esquaix. El primer dels campionats on teniem representació catalana es va celebrar a València. Actuació destacada del jugador del Malibú Esportiu de Sabadell, Iker Pajares, al València Open 10K juagat a l´Olimpia. Després de superar la fase prèvia , va derrotar a vuitens de final a l´anglès James Earles (87 PSA) per 3 jocs a 0 , i va perdre a quarts davant l´egipci Mazen Gamal (83 PSA) per 3 jocs a 2, en un gran partit de 70 min. També va accedir al quadre principal el jugador del CN Sant Andreu, Edmon López, que va perdre amb el campió del torneig, l´alemany Jens Schoor (74 PSA) per 3 jocs a 0. A la fase prèvia també hi van participar el Dani Pascual (CN Sant Andreu) i el Xavi Blasco (Lloret), que van perdre davant el francès Geoffrey Demont (115 PSA) i l´Iker Pajares respectivament.

El passat cap de setmana ( 4 al 6 de Desembre ) es va jugar a Berlín l´Airport XMax Challenger PSA 5K, amb la presència del jugador de l´esquaix Igualada , Bernat Jaume, que es va trobar a primera ronda del quadre principal amb el cap de sèrie número 1 del torneig, el suís Reiko Peter (67 PSA), i tot i fer un bon partit , va perdre per 3 jocs a 1, davant el que a la postre va ser el campió del torneig.

Finalment cal destacar l´actuació del Dani Pascual al torneig Malasian Tour Squash XI PSA 5K, a Kuala Lumpur , on va derrotar a primera ronda a l´egipci Basedm Makram (202 PSA) per 3 jocs a 1 , perdent a quarts de final contra l´anglès Adam Murrills (133 PSA) també per 3 a 1.