Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Circuit PSA : Bona actuació dels catalans a Kriens (Suïssa)

Inno Wood Open 2015

Dos catalans , el Dani Pascual i l´Iker Pajares , van ser presents des de dijous 21 al diumenge 24 , a una nova prova del circuit professional mundial d´esquaix PSA, a la localitat de Kriens , prop de Luzerna , a Suïssa , l´Inno Wood Open PSA 5000 $ .

A primera ronda de prèvies victòria del jugador del CN Sant Andreu, Dani Pascual davant el local Dennis Grueter per 3 jocs a 0, amb parcials de 11/2 11/4 i 11/6. Finalment no va poder accedir al quadre principal , al ser derrotat pel jove suís Dimitri Steinmann per 3 jocs a 0, amb parcials de 11/3 11/8 i 13/11.
A primera ronda del quadre principal ,gran partit del vallesà de l´Esportiu Malibú de Sabadell, Iker Pajares davant el suís Reiko Peter, 80è del rànking mundial PSA. Quan el partit estava empat a 2 jocs l´Iker es va lesionar a l´esquena i va abandonar. Abans però va tenir a les cordes al cap de sèrie num. 1 del torneig , amb un aventatge de dos jocs a zero i empat a 8 al tercer joc. Reiko Peter finalment va guanyar el torneig sense cedir ni un joc més.